Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

(İstek) 1-99 Server Files İhtiyacı

yokhu123

TEOREM
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
84
Online süresi
5g 63276s
Reaksiyon Skoru
270
Altın Konu
0
Başarım Puanı
187
TM Yaşı
14 Yıl 6 Ay 3 Gün
MmoLira
5,151
DevLira
30

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Forumu Gezdim Ama Çoğu Link Kırık, Elinde 1-99 Eski Tarz fakat 34k değil 40k SRCli filesi olan var mı? Bir kaç sistem denemek ve ekleme yapmak için ihtiyaç duyuyorum.

Çözüm
Merhaba Arkadaşlar Forumu Gezdim Ama Çoğu Link Kırık, Elinde 1-99 Eski Tarz fakat 34k değil 40k SRCli filesi olan var mı? Bir kaç sistem denemek ve ekleme yapmak için ihtiyaç duyuyorum.
sıfır alt yapı arıyorsanız fixsiz şekilde 5.7 clean server dosyaları paylaştım orada deneme yapıp hatta dosyaları geliştirebilirsin, zaten yorum yapmışsınız o dosyaları kullanabilirsiniz
5.7 üzerinde deneyeceğim bir kere de bakalım, 5.8 üstünde denedim ama oynanmıştı filesti belkide onunla alakalıdır diye düşünüyorum.
5.8 dosyasını çok bir bilgin yada en azından kod okuman yoksa yapamazsın biraz fonksiyon içeriği değişik eğer sorununuz çözüldüyse çözüldü diye işaretlerseniz sevinirim hocam

5.8 dosyasını çok bir bilgin yada en azından kod okuman yoksa yapamazsın biraz fonksiyon içeriği değişik eğer sorununuz çözüldüyse çözüldü diye işaretlerseniz sevinirim hocam
Srcyi indirdim deneme yapacağım, çözülürse istediğim klasmanda evet çözüldü işaretleyeceğim. Çok teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri