sıfır alt yapı arıyorsanız fixsiz şekilde 5.7 clean server dosyaları paylaştım orada deneme yapıp hatta dosyaları geliştirebilirsin, zaten yorum yapmışsınız o dosyaları kullanabilirsinizMerhaba Arkadaşlar Forumu Gezdim Ama Çoğu Link Kırık, Elinde 1-99 Eski Tarz fakat 34k değil 40k SRCli filesi olan var mı? Bir kaç sistem denemek ve ekleme yapmak için ihtiyaç duyuyorum.
sıfır alt yapı arıyorsanız fixsiz şekilde 5.7 clean server dosyaları paylaştım orada deneme yapıp hatta dosyaları geliştirebilirsin, zaten yorum yapmışsınız o dosyaları kullanabilirsinizMerhaba Arkadaşlar Forumu Gezdim Ama Çoğu Link Kırık, Elinde 1-99 Eski Tarz fakat 34k değil 40k SRCli filesi olan var mı? Bir kaç sistem denemek ve ekleme yapmak için ihtiyaç duyuyorum.
Martysama karışık, ekleme düzenleme veya çıkartma yapıldığı zaman çok uğraştırıyor beni, bende sorun var sanırım martyi düzgün yapamıyorum.sıfır alt yapı arıyorsanız fixsiz şekilde 5.7 clean server dosyaları paylaştım orada deneme yapıp hatta dosyaları geliştirebilirsin, zaten yorum yapmışsınız o dosyaları kullanabilirsiniz
aslında marty en kolay editlenip, geliştirilebilecek bir dosya aslındaMartysama karışık, ekleme düzenleme veya çıkartma yapıldığı zaman çok uğraştırıyor beni, bende sorun var sanırım martyi düzgün yapamıyorum.
5.7 üzerinde deneyeceğim bir kere de bakalım, 5.8 üstünde denedim ama oynanmıştı filesti belkide onunla alakalıdır diye düşünüyorum.aslında marty en kolay editlenip, geliştirilebilecek bir dosya aslında