NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Filesim için Sistem ekleyecek dev arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cinepol123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cinepol123

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
58
Çözüm
4
Online süresi
2mo 8h
Reaksiyon Skoru
57
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 18 Gün
Başarım Puanı
135
MmoLira
7,772
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba filesime şu sistemlei eklenecek;

1- Official Growth Pet Sistem
2- Oyuniçi İtem Shop

Ücret: 1000 ₺. Yapmak isteyen olursa ÖM atabilir.

NOT: Bu ilan development alamnında kendini geliştirmek ve deneyim kazanmak isteyen aynı zamanda ek gelir kazanmak isteyenler içindir.

Zaten kurumsal takılıp absürd fiyat isteyenler konuya reaksiyon vermemesi RİCA olunur!

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

bir şey sorabilir miyim? 1000 tlye aldığınız bu hizmette çıkabilecek sorunları problem etmiyorsanız 1000 tlye seve seve eklerim
2 tane dürüm bir tane ayran söylerim 1000 tlye ve yerken sağına soluna copy paste yaparım hiç okumadan geçerim build alamazsan sıkıntı olmaz diyorsan uygunsa benimle iletişime geçebilirsin

not: iş sonunda daha build almadan engellerim, destek vermem, cevap alamazsın, ödemeyi kripto olarak alırım

açıkca söyledim çünkü 1000 tlye alacağın hizmet muhtemelen bu şekilde olacak ben gene dürüst oldum muhtemelen bana işi vermeyeceksin ama sana mesaj atacak ve seninle düzgün konuşacak hallederiz hocam, yaparız hocam siz ödemeyi geçin iban yollayın başlayalım hocamla başlayan cümleler sonrasında da engeli atacak size şimdiden geçmiş olsun diliyorum
Ölücülüğün adı kendini geliştirmek olmuş... umarım aradığınız kişiyi bulursunuz.

dediğim gibi deneyim kazanmak isteyenler için. bu bir ölücülük değil deneyim kazanırken ek gelir elde etme imkanı. saygılar

Ücret güncellendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri