raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Hile koruması olarak Server side mi Client side mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Breacche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 358

Breacche

Level 2
Üye
Konular
21
Çözüm
3
Online süresi
1mo 16h
Reaksiyon Skoru
56
Altın Konu
0
Başarım Puanı
60
MmoLira
5,893
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu konuda doğru düzgün bir konu bulamadım alanında hakim arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim
Hile koruması Server taraflı mı daha iyi performans gösterir yoksa Client taraflı mı
Server taraflı svside gibi anti cheat korumaları çok iyi yazıldıktan sonra client tarafından yine client manipüle edilebilir mi?

Merhabalar,

Game ve client taraflı kompakt olarak kullanılan anti cheat sistemleri daha verimli daha iyidir.

Bypass edilmeyecek sistem yoktur, sadece biraz zaman alır. Piyasada en çok tercih edilen anti cheat sistemleri. RASCAL ACS SVSIDE genelde öncelikli bu iki acs tercih ediliyor.

Merhabalar,

Game ve client taraflı kompakt olarak kullanılan anti cheat sistemleri daha verimli daha iyidir.

Bypass edilmeyecek sistem yoktur, sadece biraz zaman alır. Piyasada en çok tercih edilen anti cheat sistemleri. RASCAL ACS SVSIDE genelde öncelikli bu iki acs tercih ediliyor.
Yorum için teşekkürler benim sorum biraz daha genel bir tartışma için. Merak ettiğim kısım server çok iyi korunduktan sonra client taraflı ne yapılabilir örneğin ben test serverimde okçu speedatack için koruma yazdım hileyi tespit edebiliyorum mesela animasyon, karakter hareketi üzerinden yine sppedatack yapılabilir mi

Py injectör ile herşey yapılabilir aklınıza ne geliyorsa .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri