- Konular
- 22
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 1mo 7h
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 123
- MmoLira
- 3,117
- DevLira
- 18
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İyi günler, owsap server files üzerinde bir takım çalışmalar yapıyorum. Güneş Özütü sistemi sol affect kısmında gözükmüyordu düzenledim ancak bu şekilde hata almakta düzenleyen arkadaşlar ve anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Ekli dosyalar
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Malesef problem böyle gözüküyorkalan miktarın sonunda % yok mu ?
TOOLTIP_AUTO_POTION_REST Kalan miktar: %.2f%% şu şekilde olmalı,Affect düzenlemesini nasıl yaptınız düzeltmeyi kontrol edin
Kod satırlarım bu şekilde %.2f%% kısımlarını sildiğim zaman " Kalan Süre : " olarak ortaya çıkıyorTOOLTIP_AUTO_POTION_REST Kalan miktar: %.2f%% şu şekilde olmalı,Affect düzenlemesini nasıl yaptınız düzeltmeyi kontrol edin
Söylediğiniz kod satırını inceledim farklılık bulamadım, bir de siz kontrol edermisiniz?uitooltip.py de TOOLTIP_AUTO_POTION_REST şeklinde arama yapın kontrol edin;
if 0 != isActivated:
self.AppendTextLine("(%s)" % (localeInfo.TOOLTIP_AUTO_POTION_USING), self.SPECIAL_POSITIVE_COLOR)
self.AppendSpace(5)
self.AppendTextLine(localeInfo.TOOLTIP_AUTO_POTION_REST % (100.0 - ((usedAmount / totalAmount) * 100.0)), self.POSITIVE_COLOR)