raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Owsap Files "Güneş Özütü" Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kadobaba1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 272

kadobaba1

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
22
Çözüm
4
Online süresi
1mo 7h
Reaksiyon Skoru
57
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 4 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
123
MmoLira
3,117
DevLira
18
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İyi günler, owsap server files üzerinde bir takım çalışmalar yapıyorum. Güneş Özütü sistemi sol affect kısmında gözükmüyordu düzenledim ancak bu şekilde hata almakta düzenleyen arkadaşlar ve anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• 1125_235404.jpg
    1125_235404.jpg
    795.5 KB · Görüntüleme: 0

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

uitooltip.py de TOOLTIP_AUTO_POTION_REST şeklinde arama yapın kontrol edin;
if 0 != isActivated:
self.AppendTextLine("(%s)" % (localeInfo.TOOLTIP_AUTO_POTION_USING), self.SPECIAL_POSITIVE_COLOR)
self.AppendSpace(5)

self.AppendTextLine(localeInfo.TOOLTIP_AUTO_POTION_REST % (100.0 - ((usedAmount / totalAmount) * 100.0)), self.POSITIVE_COLOR)
Söylediğiniz kod satırını inceledim farklılık bulamadım, bir de siz kontrol edermisiniz?
Pack kısmının locale_game.txt tarafını kontrol ettiniz mi hocam güneş özütü diye aratırsanız %f kısmı fazla girilmiş olabilir.

Pack kısmının locale_game.txt tarafını kontrol ettiniz mi hocam güneş özütü diye aratırsanız %f kısmı fazla girilmiş olabilir.
dediğiniz dosya üzerinden sildim. %f kısmını "Kalan miktar : " olarak gözüküyor girmem gereken asıl kod nedir?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri