Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Owsap Server Files v5.0.3.5 Kurulumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mamiyt78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

mamiyt78

Muhammet
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
141
Çözüm
3
Online süresi
23d 16h
Reaksiyon Skoru
705
Altın Konu
10
TM Yaşı
5 Yıl 21 Gün
Başarım Puanı
181
MmoLira
487
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar, bir süredir mt2 üzerinde kendimi geliştirmeye çalışıyorum, lakin files kurulumları bilmeyen birisi için gerçekten çok zor.

Aşağıda ki belirttiğim filesi kuracağım, lakin mysql bağlantısını hiç bir şekilde yapamıyorum. Mysql şifre değiştiriyorum mysql sock hatası veriyor sürekli, sunucudan pkg remove -a -f yaparak her şeyi kaldırıyorum reboot atıyorum tekarar kuruyorum her şeyi yine aynı hata. Şifre kesinlikle değişmiyor.

Şifreyi değiştirebilsem dosyalarda ki şifreyi tek tek değiştiririm problem değil lakin önemli olan mysql şifresini değişmekte. Sunucu satın aldım local olmuyor zorlanıyor bilgisayar diye ama yine kuramadım sunucu firması da destek sağlamıyor.

Konu hakkında yardımcı olabilecek var mı acaba? Bütün paketler kurulu files dosyalarını da çıkartırım süre uzamaması için sadece mysql şifre değiştirmede yardımcı olabilecek var mı acaba?

aynı sorun bendede var1 haftadır uğraşıyorum

hatalı dizin event ayrı bir tablo olması gerekir

Bu server fileste Taş basılmıyor + Aura sistemi çalışmıyor düzgün Yohara maplarında Sunağa giriş yapılmıyor Teovahdan da Aura ile ilgili meblalar yok Bir çok hatası mevcut.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri