- Konular
- 141
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 23d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 705
- Altın Konu
- 10
- TM Yaşı
- 5 Yıl 21 Gün
- Başarım Puanı
- 181
- MmoLira
- 487
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar, bir süredir mt2 üzerinde kendimi geliştirmeye çalışıyorum, lakin files kurulumları bilmeyen birisi için gerçekten çok zor.
Aşağıda ki belirttiğim filesi kuracağım, lakin mysql bağlantısını hiç bir şekilde yapamıyorum. Mysql şifre değiştiriyorum mysql sock hatası veriyor sürekli, sunucudan pkg remove -a -f yaparak her şeyi kaldırıyorum reboot atıyorum tekarar kuruyorum her şeyi yine aynı hata. Şifre kesinlikle değişmiyor.
Şifreyi değiştirebilsem dosyalarda ki şifreyi tek tek değiştiririm problem değil lakin önemli olan mysql şifresini değişmekte. Sunucu satın aldım local olmuyor zorlanıyor bilgisayar diye ama yine kuramadım sunucu firması da destek sağlamıyor.
Konu hakkında yardımcı olabilecek var mı acaba? Bütün paketler kurulu files dosyalarını da çıkartırım süre uzamaması için sadece mysql şifre değiştirmede yardımcı olabilecek var mı acaba?
forum.turkmmo.com
Aşağıda ki belirttiğim filesi kuracağım, lakin mysql bağlantısını hiç bir şekilde yapamıyorum. Mysql şifre değiştiriyorum mysql sock hatası veriyor sürekli, sunucudan pkg remove -a -f yaparak her şeyi kaldırıyorum reboot atıyorum tekarar kuruyorum her şeyi yine aynı hata. Şifre kesinlikle değişmiyor.
Şifreyi değiştirebilsem dosyalarda ki şifreyi tek tek değiştiririm problem değil lakin önemli olan mysql şifresini değişmekte. Sunucu satın aldım local olmuyor zorlanıyor bilgisayar diye ama yine kuramadım sunucu firması da destek sağlamıyor.
Konu hakkında yardımcı olabilecek var mı acaba? Bütün paketler kurulu files dosyalarını da çıkartırım süre uzamaması için sadece mysql şifre değiştirmede yardımcı olabilecek var mı acaba?
Owsap Server Files v5.0.3.5 // Client+Server+Source+License Fix
Merhaba arkadaşlar, öncelikle belirtmek isterim ki Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; lisans sorunu olması, build sorunu olması, client derlenememesi, pack'ın hazır olmaması gibi çeşitli sorunları vardı. Bende tüm bu sorunları çözüme kavuşturup oyunu çalışır hale getirdim düzenledim ve upload...