BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Harita Açıp Kapatma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CoderPia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 353

CoderPia

localhost
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Yönetici
Admin
VIP Üye
Paylaşım
Konular
131
Çözüm
4
Online süresi
14d 19h
Reaksiyon Skoru
889
Altın Konu
19
Başarım Puanı
163
MmoLira
7,893
DevLira
3
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar,

Oyun içerisinde örneğin; Kızıl Orman Haritasını kapatmak istiyorum bunun için ne yapmalıyım konu hakkında desteğinizi rica ederim.

Genel olarak oyunda haritaları açıp kapatma noktaları hakkında bilgi ve desteklerinizi rica ederim.

Çözüm
Ticaret - 100%
1   0   0
Şimdi 2 formülü var harita kaldırmanın birinci formül ışınlanma yüzüğü ışınlanma tahtası gibi yerlerde istediğin haritanın giriş questini sadece gmlere açık olarak quest yazarsın sonra o haritaya giden haritaların örneğin ormana giriş sohandandır sohan haritasının filezilla kısmında npc.txt(sizde farklı olabilir) girerek oraya ışınlanma noktası kodunu ki kendisi mob olarak geçer,siliyorsunuz ve reboot atıyorsunuz. 2.yöntem ise yine filezillanın map kısmında index dosyası var açarak mapın index kodunun olduğu yeri yorum satırı yapıyorsunuz ve core kısmında configleri açarak oradaki haritaya ait olan index kodunu siliyorsunuz. Won sistemini ise define dosyanızda won sistemi definesini bulup yorum satırında mı değil mi diye bakıp yorum...
Şuan server da haritaların bir çoğu aktif ben bu haritaları geçici olarak kapatmak istiyorum sonrasında açmak istiyorum örnek vericek olursak mesela VatanServer fileslerini kullanıyorum won sistemi geçici olarak devredışı bırakıldı diyor bunu da aktif etmek istiyorum

Şimdi 2 formülü var harita kaldırmanın birinci formül ışınlanma yüzüğü ışınlanma tahtası gibi yerlerde istediğin haritanın giriş questini sadece gmlere açık olarak quest yazarsın sonra o haritaya giden haritaların örneğin ormana giriş sohandandır sohan haritasının filezilla kısmında npc.txt(sizde farklı olabilir) girerek oraya ışınlanma noktası kodunu ki kendisi mob olarak geçer,siliyorsunuz ve reboot atıyorsunuz. 2.yöntem ise yine filezillanın map kısmında index dosyası var açarak mapın index kodunun olduğu yeri yorum satırı yapıyorsunuz ve core kısmında configleri açarak oradaki haritaya ait olan index kodunu siliyorsunuz. Won sistemini ise define dosyanızda won sistemi definesini bulup yorum satırında mı değil mi diye bakıp yorum satırında ise yorumu (//) kaldırıyor ve aynı kod ile örneğin akhun_won_system bu kodları src dosyalarınızda aratarak yorum satırı olan kısımları normalde çeviriyorsunuz ya da won sisteminin adına göre forumda arama yapın sistemi bulup dosyalarınızı revize edin😊Takıldığınız bir yer olursa benimle özel iletişime geçebilirsiniz elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım, İyi geceler 😊

Son düzenleme:
Çözüm
Şimdi 2 formülü var harita kaldırmanın birinci formül ışınlanma yüzüğü ışınlanma tahtası gibi yerlerde istediğin haritanın giriş questini sadece gmlere açık olarak quest yazarsın sonra o haritaya giden haritaların örneğin ormana giriş sohandandır sohan haritasının filezilla kısmında npc.txt(sizde farklı olabilir) girerek oraya ışınlanma noktası kodunu ki kendisi mob olarak geçer,siliyorsunuz ve reboot atıyorsunuz. 2.yöntem ise yine filezillanın map kısmında index dosyası var açarak mapın index kodunun olduğu yeri yorum satırı yapıyorsunuz ve core kısmında configleri açarak oradaki haritaya ait olan index kodunu siliyorsunuz. Won sistemini ise define dosyanızda won sistemi definesini bulup yorum satırında mı değil mi diye bakıp yorum satırında ise yorumu (//) kaldırıyor ve aynı kod ile örneğin akhun_won_system bu kodları src dosyalarınızda aratarak yorum satırı olan kısımları normalde çeviriyorsunuz ya da won sisteminin adına göre forumda arama yapın sistemi bulup dosyalarınızı revize edin😊Takıldığınız bir yer olursa benimle özel iletişime geçebilirsiniz elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım, İyi geceler 😊

Verdiğin bilgiler için öncelikle çok teşekkür ederim, ancak map dediğin dosyalar src içerisindeki yoksa files içerisinde mi bulunuyor ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri