Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı +7 +8 +9 Parlama efektleri Hakkında.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tamsquare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 296

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar herkese selam öncelikle TurkMMO ailesindeki ilk postum.

Kuralları okuyamadım yoğun bir gün geçirdim hatam var ise belirtirseniz hemen düzeltirim post hakkında.

Şimdi server files'te playersettingmodule.py içinde sanırım ekstra böyle rüzgar gibi item parlama efektleri var oyunda örnek kılıç +9'da. Ek olarak bir de demirci'de artı basınca başarılı :) başarısız :( şeklinde karakterin üstünde yazı beliriyor. Ben bunları kapatmak istiyorum.

Destek rica ederim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

1743009626530.png

Son düzenleme:
Merhaba

Bunların kontrol edildiği yer genellikle playersettingmodule.py değil, ama belki senin dosyalarda o şekilde entegre edilmiş olabilir. Şimdi adım adım bakalım ne yapman gerektiğine

1. Eşya Parlama Efekti (Glow)
Bu efekt genellikle item_proto içinde tanımlanır ama görsel olarak effect klasöründen çekilir.Ama client script kısmında kapatmak istiyorsan
game.py, playersettingmodule.py veya player.py dosyalarında şu tür satırlar olur genelde
1.png
Eğer bu tür satırlar varsa, ilgili RegisterEffect kısmını silebilirsin ya da yorum satırı yap (# koy)

Alternatif olarak

2.png

gibi bir fonksiyon varsa orayı düzenleyebilirsin

2. Başarılı / Başarısız Yazısı

Bu yazılar genellikle uiscript veya game.py içinden chat.AppendChat ile verilir, bazen de özel olarak affect sistemiyle karakter üstüne bindirilir.

Örnek bir satır şuna benzer olabilir

1.png

veya

2.png

Yapman gereken bu satırları bulup yap

• Yorum satırı haline getirmen,
  • Ya da yazıları tamamen silmen.
Tavsiyem

Eğer VSCode gibi bir editör kullanıyorsan, tüm client klasöründe şu anahtar kelimeleri ara:

• "Başarılı" / "Başarısız"
  • RegisterEffect
  • SetOverheadText

Böylece hangi dosyada geçtiğini net görebilirsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri