Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 33 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

agalar biri söylesin z tuşuna başka birşey atanmış yerdekiler toplanmıyor otomatik toplamada aktif edemedim nasıl aktif ediliyor .Bu arada teşekkür ederim files güzeldi
Item_names dosyasında "oto" kelimesini arayıp, çıkan otomatik toplama itemini etkinleştir.

Emeğine sağlık gardaşım, güncel v5 sürümünde kritik sorunlar var gibi görünüyor şimdilik aşağıdaki liste de sorun mevcut tespit ettikçe ileteceğim.

Metin / Patron Takip Sisteminde taşa ışınlanıp taşı kestikten sonra 120 saniye sonra tekrar respawn olacağı bilgisi mevcut lâkin respawn olmuyor. Metin taşları ve moblar kestikten sonra bunu sadece map index 64 haritasında denedim respawn sorunu mevcut.

Aşağıdaki görselde bulunan haritada takip sistemi içerisinde 2 tane metin taşı kısmı var ikisinede ışınlanıp kestim ancak respawn olmuyor süreleri dolmuş olsa dahi moblarıda kesiyorum onlarda respawn olmuyor gardaşım.

Ekli dosyayı görüntüle 171642
Ekli dosyayı görüntüle 171643
Ekli dosyayı görüntüle 171644

F5 Hızlı menü panelinde Savaş bileti butonu çalışmıyor

Sağ üst tarafta haritanın yanındaki pempe perşomen kağıdına tıkladığında zaman battle pass ekrana geliyor ancak orada da üzerine geldiğinde isim vs hiç bir şey yazmıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 171645
Ekli dosyayı görüntüle 171646

Ünvan Sisteminde Logo ve ünvan eşlemelerinde sorun var Kasap ünvanında yumruk ikonu mevcut ancak karakter üstüne gelen ikon farklı.

Ekli dosyayı görüntüle 171647

Metin+ Ünvanı ve karşı ikonu eşleşmiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 171648

Yenilmez Karşı ikonu farklı

Ekli dosyayı görüntüle 171649

Diğerlerinde de sorunlar mevcut bir kaç tane ekledim gardaşım

Test süreci içerisinde karşılaştığım sorunlar eklenecek olursa tekrar paylaşacağım gardaşım. @Best Studio
Ünvanlar varsa dosya isimleri ile düzeltilir

Benim inceleme fırsatım olmadı ama x tuşunda olan ışınlanma sihirbazında kaymalar mevcuttu sanırım

Ne diyosunuz düzeltebilirmiyiz? Bence çok arızası yok gibi

Ünvanlar varsa dosya isimleri ile düzeltilir

Benim inceleme fırsatım olmadı ama x tuşunda olan ışınlanma sihirbazında kaymalar mevcuttu sanırım
Selamlar,

Dosyalar üzerinde karşılaştırmalar yapılarak revize işlemi sağlanabilir. Benim ilettiklerin stok güncel sorun olarak rastladıklarım, fix süreci için hepsi gerek py gerek C++ gerek client tabanlı tabiki fixlenebilir. Dosyaları indirecekler ve Yakup için rehber olması adına tarafımdan paylaşım yapıldı. Geri bildiriminiz için teşekkür ederim, iyi forumlar.

Ne diyosunuz düzeltebilirmiyiz? Bence çok arızası yok gibi
Selamlar,

Mob & Metin Taşları ve Bossların kesildikten sonra respawn olma sorunu kritik diğer sorunlar vs çözülür çok afaki sorunu yok dosyaların. Güzel bir çalışma ile stabil hale getirilebilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 1, Misafir: 2)

Geri