Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 33 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Ne diyosunuz düzeltebilirmiyiz? Bence çok arızası yok gibi
Bence her şey düzeltilebilir, sorunlu olması daha iyi bile olabilir. Bu durumu kendini geliştirmek için bir fırsat veya görev gibi düşünebilirsin. Eğer insanlar sorunsuz bir dosya arıyorlarsa, zaten 30-40 bin liraya src'siz olarak satılıyorlar.

Bence her şey düzeltilebilir, sorunlu olması daha iyi bile olabilir. Bu durumu kendini geliştirmek için bir fırsat veya görev gibi düşünebilirsin. Eğer insanlar sorunsuz bir dosya arıyorlarsa, zaten 30-40 bin liraya src'siz olarak satılıyorlar.
Anam onlarda 2015'den kalma arındırma paneli bilmem ne var.Saltanattan beter o ne o öyle.Olmaz o iş

Selamlar,

Dosyalar üzerinde karşılaştırmalar yapılarak revize işlemi sağlanabilir. Benim ilettiklerin stok güncel sorun olarak rastladıklarım, fix süreci için hepsi gerek py gerek C++ gerek client tabanlı tabiki fixlenebilir. Dosyaları indirecekler ve Yakup için rehber olması adına tarafımdan paylaşım yapıldı. Geri bildiriminiz için teşekkür ederim, iyi forumlar.
Abi sen bayağı yetkili birine benziyorsun dosya yollarınıda paylaşsaydın rehber niyetne kullanılırdı insanlar
ben senin için dememiştim

🌹

Abi sen bayağı yetkili birine benziyorsun dosya yollarınıda paylaşsaydın rehber niyetne kullanılırdı insanlar

🌹
Tek Tek çözecez artık....

🌹
Selamlar,

Metin Taşı & Boss v.b içerikleri map index ve isimlerine göre dosyalara erişim sağlayıp kontrol edebilirsiniz.

Örnek;

Map index 64 / Seungryong Vadisi / Klasör ismi: map_n_threeway

Yolu: /usr/home/share/locale/europe/map/map_n_threeway

Not: mob_proto.txt & boss.txt & stone.txt v.b kaynak kısmı database kısmından txt kısmına tanımlanmıştır. Bu dosyalarda yacağınız değişiklikler, database içerisinde yapmış sayılmaktadır.

Stone.txt & Boss.txt & Npc.txt ve regen.txt dosyalarını inceleyerek ilerleyebilirsiniz.

Ek olarak source içerisinde regen.cpp & RealTimeRegen.cpp & resp_manager.cpp C++ dosyalarını inceleyebilirsiniz.

Öncelikle sorunun kaynağına tespit edip akabinde sorunu çözümlemeniz gerekmektedir. Sizler için bir kaç örnek verdim, buralardan yola çıkabilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 6, Üye: 2, Misafir: 4)

Geri