HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sorunların %80 i çözüldüyse ne güzel.
Hosting ismi vermek yasakmı bilmiyorum eyer yasaksa bildirin silerim.Direkt vdste var başka bi sitede ama FreeBSD 13 kuruluyor sadece. VDS'e kurulum yapılabilirse beni yönlendirebilir misin müsaitsen dc falan varsa? Hazır V5 geliyormuş@Best Studio Eline koluna sağlık.
Onelya hosting bu işi yapıyor istediğin bsdye kurulum yapar kanka istersen görüş bi
eline emeğine sağlık hocam. İnşallah kazasız belasız hayırlı bayramlar dilerim.Arkadaşlar bayram vesilesiyle perşembe günü yani 2 gün sonra memlekete gidiyorum 1-2 hafta olmuyacağım.
Gitmeden şimdiden filesi paylaşmayı düşünüyorum fileste eksiklikler sorunlar olabilir ücretli - ücretsiz destek verdiğim işler olduğu için vakit buldukça var olan sorunları çözdüm bazı yeni sistemler dahil ettim.
Daha öncede belirtmiştim v5 den sonra yeni bir sürüm gelmiyecektir çok büyük sorunlar dışında güncelleme yapmıyacağım bilginize.
Oyundaki eksikleri sorunları özel işlemleri kendiniz yapın yapamadığınızı sorun soruşturun konu açın.
Çözemediğiniz büyük sorunlar varsada bana bildirin hallederim.
Filesi gün içerisinde full paket halinde paylaşacağım
Abi her gün forum YouTube discord darlama bittimi yani ?
ne zaman v6 diye darlama yokmu artık? Valla çok alışmıştım
@Best Studio
ne zaman v6 diye darlama yokmu artık? Valla çok alışmıştım
@Best Studioadam bu işi yapıyorMetin Ünvan Sistemi neredeyse resmi sunucu ile aynı düzey ve mantıkla çalışıyor
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)