mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 36 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Virtualboxta sorunsuz kurmuştum. Sunucu kiraladım Freebsd 13.1 ve mysql 5.6 ama kurulum yapamadım başlatsam da giriş yapamıyorum servere malesef. Ne çalışıyor ne çalışmıyor bilmiyorum. Soruna nereden bakabilirim?
pkg install boost-all cryptopp ccache llvm-devel gmake devil lzo2
mysql56-server mysql56-client python27 openssl
makedepend subversion binutils

cd Source/Server/game/src
make clean
make

Cevap için teşekkürler.
Gerekli kurulumları yaptın mı hocam?
Sorun orada zaten bu kodları denerken
♦mysql56-server mysql56-client python27 openssl (mysql56-server: Command not found.)
♦makedepend subversion binutils (makedepend: Command not found.)
Bu ikisi zaten olmadı.
Paketler.txt içerisindeki paketleri kurup güncelledim. Bazıları zaten son sürüme sahipsin diyoro bazı paketler ise "pkg: No packages available to install matching 'mysql56-server' have been found in the repositories"
Yaptığım şeyler şöyleydi yeni serveri aldım siberdizayndan FreeBSD 13.1 olarak ve mysql 5.6. Sonra da paketleri kurup güncelleyip cd / konumuna yükleyip game sonra da mysql kurdum ve configleri düzenleyip serverinfo.py düzenledim ama giriş yapamadım kontrol ettiğimde ise bazı şeylerin hiç başlamadığını gördüm. Pek bilgili biri değilim yeniyim daha kurcalamakta falan kusura bakmayın :D Neyi yanlış yaptım yada yaptığım yanlış nasıl düzeltilir bilemedim.

Cevap için teşekkürler.

Sorun orada zaten bu kodları denerken
♦mysql56-server mysql56-client python27 openssl (mysql56-server: Command not found.)
♦makedepend subversion binutils (makedepend: Command not found.)
Bu ikisi zaten olmadı.
Paketler.txt içerisindeki paketleri kurup güncelledim. Bazıları zaten son sürüme sahipsin diyoro bazı paketler ise "pkg: No packages available to install matching 'mysql56-server' have been found in the repositories"
Yaptığım şeyler şöyleydi yeni serveri aldım siberdizayndan FreeBSD 13.1 olarak ve mysql 5.6. Sonra da paketleri kurup güncelleyip cd / konumuna yükleyip game sonra da mysql kurdum ve configleri düzenleyip serverinfo.py düzenledim ama giriş yapamadım kontrol ettiğimde ise bazı şeylerin hiç başlamadığını gördüm. Pek bilgili biri değilim yeniyim daha kurcalamakta falan kusura bakmayın :D Neyi yanlış yaptım yada yaptığım yanlış nasıl düzeltilir bilemedim.
Valla siberden ne zaman makine alsam garanti bir sıkıntı oluyor sana tavsiyem bazı hostingler kendi bsden ile kurulum yapıyor onları tavsiye ederim sana

Arkadaşlar bayram vesilesiyle perşembe günü yani 2 gün sonra memlekete gidiyorum 1-2 hafta olmuyacağım.
Gitmeden şimdiden filesi paylaşmayı düşünüyorum fileste eksiklikler sorunlar olabilir ücretli - ücretsiz destek verdiğim işler olduğu için vakit buldukça var olan sorunları çözdüm bazı yeni sistemler dahil ettim.
Daha öncede belirtmiştim v5 den sonra yeni bir sürüm gelmiyecektir çok büyük sorunlar dışında güncelleme yapmıyacağım bilginize.
Oyundaki eksikleri sorunları özel işlemleri kendiniz yapın yapamadığınızı sorun soruşturun konu açın.
Çözemediğiniz büyük sorunlar varsada bana bildirin hallederim.

Filesi gün içerisinde full paket halinde paylaşacağım

Arkadaşlar bayram vesilesiyle perşembe günü yani 2 gün sonra memlekete gidiyorum 1-2 hafta olmuyacağım.
Gitmeden şimdiden filesi paylaşmayı düşünüyorum fileste eksiklikler sorunlar olabilir ücretli - ücretsiz destek verdiğim işler olduğu için vakit buldukça var olan sorunları çözdüm bazı yeni sistemler dahil ettim.
Daha öncede belirtmiştim v5 den sonra yeni bir sürüm gelmiyecektir çok büyük sorunlar dışında güncelleme yapmıyacağım bilginize.
Oyundaki eksikleri sorunları özel işlemleri kendiniz yapın yapamadığınızı sorun soruşturun konu açın.
Çözemediğiniz büyük sorunlar varsada bana bildirin hallederim.

Filesi gün içerisinde full paket halinde paylaşacağım
Sen harika bir detaysın yolun açık olsun abim kazasız belasız inşallah şimdiden bayramın mübarek olsun pusudayız

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 2, Misafir: 0)

Geri