HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Aynı şeyi konuşuyoruz zaten şuanKulacak arkadaşlar bunu questen değiştiribilirler hocam şuan için sadece büyülü ormandan giriş yapılabiliyor akazadura diğer maplardan giriş yapılmıyor questen bunun map indexini dilediniz gibi deiştirebilirsiniz hangi maptan giriş yapılmasınız onun map index kodunu yazıcaksınız
) kordinat revize edildiğinde zaten sorun düziliyor.Offcial de lonca bölgesinden den madalya koruyucu dan giriş yapılıyor normalde onu kast etiniz sandım hocam kusra bakmayın ayrıca büyülü orman girişte giriş npc si sabit bulunuyor doğru yere atıyor aslında npc gözükmüyordu sadeceAynı şeyi konuşuyoruz zaten şuan) kordinat revize edildiğinde zaten sorun düziliyor.
Son düzenleme:
Estağfurullah sorun değil önemli olan mutabık kalmakOffcial de lonca bölgesinden den madalya koruyucu dan giriş yapılıyor normalde onu kast etiniz sandım hocam kusra bakmayın ayrıca büyülü orman girişte giriş npc si sabit bulunuyor doğru yere atıyor aslında npc gözükmüyordu sadece

Thanks for continuing to work on this, bro, I wish you all the best. Looking forward to the update.
Unutmuşum Client Bazen camera.cpp'den eror verip çalışmayı durduruyordu ekran görüntüsünü bulamadım camera.cpp 250. satır diye hatırlıyorum. @Best Studio
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)