HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
teşekkür ederim birde binek üstünde metinler hasar almıyor inip vuruyorum sonra biniyorum öyle hasar aktif oluyor ayrıca depocu sorununu da ögretirmisin rica etsem efendim.Buldum, oyunun kaynak kodundaki harita indeksini 358 olarak değiştirmeniz gerekiyor.
char.cpp dosyasında, switch (GetMapIndex()) ifadesini bulun ve onunla değiştirin.
switch (GetMapIndex())
{
case 358: //index map
return false;
default:
LocaleChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, 78, "");
return true;
}
<---- /item 71221 - Mağaza Görseli
<---- /item 72319 - Mağazada daha fazla alanın kilidini açın
O armazém, acessado com a tecla "K", não abre nas cidades; ele só abre nos mapas de fazenda e no mapa do mercado.
Ve deve bir görevde olduğu için NPC kapıyı açmayacak.teşekkür ederim birde binek üstünde metinler hasar almıyor inip vuruyorum sonra biniyorum öyle hasar aktif oluyor ayrıca depocu sorununu da ögretirmisin rica etsem efendim.
Teşekkür ederim sendede aynı sorun varmı binek üstünde Metin taşlarının hasarını düşürebiliyor musunVe deve bir görevde olduğu için NPC kapıyı açmayacak.
assim?Obrigado. Você tem o mesmo problema? É possível reduzir os danos às pedras Metin quando estão montadas?
Yani demek istediğim manu ya biniyoruz ya metin taşına vurduğum zaman Metin canı gitmiyor sende böyle bir sorun yaşıyormusun
assim?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)