HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
V5 çıkmadan helak olup gidecez 

We need V5 and GitHub so we can contribute to the project and Best can merge what he considers
Thank you for your work, Best
Thank you for your work, Best
Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın hem real iş hemde destek verdiğim projeler var o yüzden güncelleme biraz uzun sürdü. Çalışmalara dün başladım bugün itibari ile
Mysql sürümü MariaDB son versiyona yükseltim
x32 source kaynak kodları (DB-GAME) x64'e yükseltim
Konudaki mevcut sorunlarıda not aldım elimden geldikçe hızlandıracam V5 sanırım artık son versiyon olacak gibi duruyor.
Başka ücretsiz filesler yapmayı düşünüyorum ( 1-99 | 1-105 | 1-120 | 65-250 ) vb gibi umarım anlayışla karşılarsınız.
Konudaki mevcut sorunlarıda not aldım elimden geldikçe hızlandıracam V5 sanırım artık son versiyon olacak gibi duruyor.
Başka ücretsiz filesler yapmayı düşünüyorum ( 1-99 | 1-105 | 1-120 | 65-250 ) vb gibi umarım anlayışla karşılarsınız.
Son düzenleme:
selam ustam binek üstünde metin hasarını vermiyor metine çözdün mü bunuMerhaba arkadaşlar kusura bakmayın hem real iş hemde destek verdiğim projeler var o yüzden güncelleme biraz uzun sürdü. Çalışmalara dün başladım bugün itibari ile
A.selam şuan için sadece dediğim işlemleri yaptım genel sorunlara bakmadım ama mutlu olacaksan mevcut sorunların tamamını düzeltecemselam ustam binek üstünde metin hasarını vermiyor metine çözdün mü bunu
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)