HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
v5'te İtalyanca versiyonunu da yapın lütfen ;/
Emeğine sağlık gardaşım, şuanki güncel sorunlar fixlendiğinde şampiyon dosyalarMerhaba arkadaşlar kusura bakmayın hem real iş hemde destek verdiğim projeler var o yüzden güncelleme biraz uzun sürdü. Çalışmalara dün başladım bugün itibari ile
Mysql sürümü MariaDB son versiyona yükseltim
x32 source kaynak kodları (DB-GAME) x64'e yükseltim
Konudaki mevcut sorunlarıda not aldım elimden geldikçe hızlandıracam V5 sanırım artık son versiyon olacak gibi duruyor.
Başka ücretsiz filesler yapmayı düşünüyorum ( 1-99 | 1-105 | 1-120 | 65-250 ) vb gibi umarım anlayışla karşılarsınız.
aranan kan burada sorunlar fixlendiğindr başka bir şeye ihtiyaç yok global sıralama dahi mevcut zaten. Genel olarak 1-120 de simya olur bunda olmamasının sebebi var mı yoksa keyfi miDün bot sisteminde geliştirme yaparken bende de çıktı bakcam ona![]()
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
I have a question:
Has the entire chemical system and the energy crystal system been deleted, or are they only disabled?
What are the current problems and errors in version 4? Does anyone know?
Has the entire chemical system and the energy crystal system been deleted, or are they only disabled?
What are the current problems and errors in version 4? Does anyone know?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 4, Üye: 3, Misafir: 1)