mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 36 Değerlendirme Değerlendirenler
Merhabalar, öncelikle böyle bir projeyi paylaştığınız için teşekkür ederim. Karşılaştığım birkaç hatayı sizlerle paylaşmak istiyorum.
1 - Şeytan Kulesi ve Catacomb ile ilgili oyun core veriyor. Şeytan Kulesine giriş yapıp tamamlamadan çıkıyorum. Servere reboot atıp aynı hesapla giriş yapmaya kalktığımda server dosyalarında 400 mb civarı core oluşuyor. Farklı hesaplarla giriş yapabiliyorum oyun atmıyor. Ama kuleyi yarım bıraktığım hesapla zindana yeniden giriş süresi sıfırlanana kadar giriş yapmaya kalktığımda oyundan atıyor ve core oluşuyor. Gir çık gir çık yaparak tekrar ediyorum ve ekrana zindan süresi sıfırlandı bilgisi gelene hesap sürekli atmaya devam ediyor.

2 - Kuleye giriş yaparken veya catacomb, Mavi Ejderha Odası'da dahil Kavansit Pençesi istemekte, item_proto'ya baktığımda aynı kodda 2 adet item var Şeytan Kulesi için 25163 kodlu itemi istiyor. Aynı kodu kullanan Kavansit Pençesi +3 ve Küçülen Kafa itemleri mevcut.

3 - Vs atarken oyuncuya tıkladığımızda bir kere vuruyor ve oto saldırı devam etmiyor. Bu sorunu kendimce şu şekilde çözdüm;
client source userinterface/PythonPlayerInput.cpp içerisinde arat
Kod:
void CPythonPlayer::__SetAutoAttackTargetActorID(DWORD dwVID)
{
    CInstanceBase * pkInstVictim = NEW_FindActorPtr(dwVID);
    if (pkInstVictim && pkInstVictim->IsPC())
    return;

m_dwAutoAttackTargetVID = dwVID;
}

Değiştir

Kod:
void CPythonPlayer::__SetAutoAttackTargetActorID(DWORD dwVID)
{
     m_dwAutoAttackTargetVID = dwVID;
}
4 - Örümcek Zindanı 2. Kat içinde slot prolemleri vardı. group_group.txt dosyasında 2054 numaralı grupta group.txt dosyasından 2067 slot'u çekmeye çalışıyor o slotta yer alan 2136 ve 2137 kodlu moblar olmadığı için slotlar kesildikçe slot çıkmamaya başlıyor.

2,3 ve 4 numaralı hataları kendim çözdüm ama 1 numaralı hatada çözüme varamadım. Bu hatalardan haberiniz olsun diye paylaşıyorum. İyi forumlar.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri