HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
V3 Sürümünde ilettiğiniz sorun mevcuttu, ancak v4'de herhangi bir sorun görüntülenmemektedir. Kullanmakta olduğunuz sürümü kontrol ediniz.Karakter Yaratamazsın hatası veriyor yardım edecek varmı
Test eden arkadaşlardan gelen geri dönüşler beni gerçekten mutlu etti.
Bu kadar çok sisteme rağmen vrunner olmadan bile db veya game tarafında herhangi bir çökme yaşanmadı.
.sql tablolarında şişme, bozulma ya da anormal bir durum yok.
Sadece Python tarafında ufak tefek pürüzler var. Bunlar kritik değil. Müsait olduğum bir zamanda düzenleyip güncelleme geçeceğim.
İlginiz, testleriniz ve geri bildirimleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim.
Bu kadar çok sisteme rağmen vrunner olmadan bile db veya game tarafında herhangi bir çökme yaşanmadı.
Sadece Python tarafında ufak tefek pürüzler var. Bunlar kritik değil. Müsait olduğum bir zamanda düzenleyip güncelleme geçeceğim.
İlginiz, testleriniz ve geri bildirimleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim.

Aynı sorun bende de mevcuttu, game tar.gz dosyasını sunucuya atıyoruz ya orada karakter yaramazsın hatası veren eski src kodları var sanırım. Files'ı indirdiğimiz rarda Source/Server klasöründeki kodları FreeBSD'ye aktarıp src'yi build aldım sorun çözüldü.Karakter Yaratamazsın hatası veriyor yardım edecek varmı
Emeğine sağlık gardaşım bu sporun hakkını veriyorsun. Olağan dışı bir şeyle karşılaşırsak tekrar iletmiş olacağım.Test eden arkadaşlardan gelen geri dönüşler beni gerçekten mutlu etti.
İlginiz, testleriniz ve geri bildirimleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim.![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)