HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hepsi aktif olarak çalısıyor bende packleri yanlış kapatma gibi birşey yapmıs olabilir misin? Birde Oyundaki Yeni seçenekler de Tümünü göster yaptıgında kapatıyor tam tersi çalısıyor orası yazıdan dolayı@Best Studio Gardaşım efekler tıklayınca client crash oluyor ve ek olarak ışınlanma yüzüğü çalışmıyor bilgin olsun.
Dosyalar zaten aynı klasör içerisinde olduğu için yer değişikliği yapmadım, sadece root/serverip kısmında sunucu ip adresine tanımlayıp oyuna girdim. Farklı bir durum mevcut değil ışınlanma yüzüğüne sağ tıkladığımda tepki yok maalesef.Hepsi aktif olarak çalısıyor bende packleri yanlış kapatma gibi birşey yapmıs olabilir misin? Birde Oyundaki Yeni seçenekler de Tümünü göster yaptıgında kapatıyor tam tersi çalısıyor orası yazıdan dolayı
Efekler tıkladığımda client görseldeki gibi tepki vermiyor, belirli bir süre sonra kapanıyor.
Son düzenleme:
Çok ilginç bende öyle bir hata vermiyor syserr filan varsa çözmeye calısalım benim tahminim bu yeni seçenekler arayüzünden kaynaklı olabilir.Dosyalar zaten aynı klasör içerisinde olduğu için yer değişikliği yapmadım, sadece root/serverip kısmında sunucu ip adresine tanımlayıp oyuna girdim. Farklı bir durum mevcut değil ışınlanma yüzüğüne sağ tıkladığımda tepki yok maalesef.
Efekler tıkladığımda client görseldeki gibi tepki vermiyor, belirli bir süre sonra kapanıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 165298
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)