Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 33 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Filesin güncel halini konuya ekledim, yeni V4 sürümünü indirebilirsiniz.

“Ne eklendi, ne düzeltildi?” diye sormayın 🙂
Oyunda mevcut sorunların çoğu giderildi, yapı baştan sona elden geçirildi ve birçok yeni sistem eklendi.

Üşengeçler için 😄 sandık içerikleri, mob ayarları ve dropların yaklaşık %90’ı düzenlenmiş durumda.
Yine de kendi server yapınıza göre ufak tefek dokunuşlar yapmanız faydalı olur.

Bir süre güncelleme gelmeyebilir iş yoğunluğum nedeniyle çok fazla vakit ayıramıyorum.
Bundan sonraki güncellemeler GitHub üzerinden paylaşılacak. Böylece sürekli büyük dosyalar indirmenize gerek kalmaz hem sizin hem benim için daha az eziyet olur.

Filesi beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz, iyi ya da kötü bulabilirsiniz o kısım tamamen size kalmış.
Ben elimden geldiğince çok fazla vaktim olmasa da Metin2 camiası için böyle bir yapı ortaya koymaya çalıştım.

Umarım birçoğunuza faydası olur.
Herkese iyi forumlar, iyi eğlenceler 👋

Eline emeğine sağlık abi

pazarda verdiği hatanın çözümü nedir

Ekli dosyayı görüntüle 165107
The project is being compiled in Release, but some Debug settings are still active, which causes Release builds to behave like Debug builds and can lead to errors or wrong library linkage.
Open the project properties:
For each project (EterLib, GameLib, UserInterface, etc.):
Right click on the project → Properties
C/C++ → Preprocessor → Preprocessor Definitions
and add NDEBUG
for example:
EterLib have: " WIN32;_LIB;_CRT_SECURE_NO_WARNINGS;%(PreprocessorDefinitions)"
modify in: WIN32;NDEBUG;_LIB;_CRT_SECURE_NO_WARNINGS;%(PreprocessorDefinitions)
For Release you need add NDEBUG

MANU ETRAFINDA DÖNME FİX

Client Source

InstanceBase.cpp

Arat
Kod:
const float c_fDefaultHorseRotationSpeed = 300.0f;

Değiştir
Kod:
const float c_fDefaultHorseRotationSpeed = 500.0f;

Client SRC
#define ENABLE_SET_NO_MOUNT_ROTATION // eklenirse de sorun çözülüyor gibi bununla 10 saattir oto avda farm attırıyorum sorun gözükmüyor.

@Best Studio Gardaşım efekler tıklayınca client crash oluyor ve ek olarak ışınlanma yüzüğü çalışmıyor bilgin olsun.

Bu konuya yardımcı olurmusun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 5, Üye: 4, Misafir: 1)

Geri