xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 35 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ufak tefek sistemsel pürüzler olabilir. Asıl önemli olan game veya db 'nin çökmesine yol açmamasıdır.
V4 sürümünde db.core veya game.core hatalarıyla karşılaştınız mı?
yeni ayarlar arayüzünde game crash veriyor altlarda bi ayarı kontrol ettiğimde ama unuttum oradaki tüm menülere tıkla görürsün kanka bide çoğu sistem defineli ama ben yeteneksizim galiba defineli sistemleri tek tek kapatmama rağmen çok fazla derleme hatası alıyorum önerin var mı neyi nasıl yapacağıma

yeni ayarlar arayüzünde game crash veriyor altlarda bi ayarı kontrol ettiğimde ama unuttum oradaki tüm menülere tıkla görürsün kanka bide çoğu sistem defineli ama ben yeteneksizim galiba defineli sistemleri tek tek kapatmama rağmen çok fazla derleme hatası alıyorum önerin var mı neyi nasıl yapacağıma
arayüzle alakalı değil oyunun veritabanında çökmeler yaşanıyor mu onu soruyorum diğerleri pack veya eksik python kodları ile alakalı mühim değil düzelir onlar

Hi, sorry to bother you, but I replaced locale_game and locale_interface.
I took the Turkish version and dropped it into the French language folder, and now there are no more icons.
When I use the sword aura, you can’t even see the animations anymore.
If anyone has a fix for this, I’m interested. The game was mainly programmed in Turkish, which ends up breaking the whole multi-language system, because it’s the Emerald/Ameria game base — and It does not present any problems by default.

Ekli dosyalar

• 0115_121600.png
    0115_121600.png
    1.7 MB · Görüntüleme: 0
  • 0115_121354.png
    0115_121354.png
    1.7 MB · Görüntüleme: 0

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)

Geri