HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dosya konumun yanlıştır dostum düzgün kapatmadığı için bozmuştur packı böyle bi hata kimsede yok şuanelinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş oyun ile değil ama pack ile alakalı bir sorunmu var veya benden kaynaklımı bir sorun oluyor bilmiyorum bu sebeple size sormak istedim
oyuna yeni sistem eklemek istediğimde veya oyun arayüzünü değiştirmek istediğimde others isimli dosyayı kapattığımda Metin2Release uygulamasında oyunu açtığımda oyun siyah ekran hatası vermektedir. Metin2Debug isimli uygulama üzerinden açtığımda ekran resmini paylaştığım hataları vermektedir. verilen hatadaki dosyalar zaten eksiksiz ve yerinde mevcut. Bu hatanın çözümü nedir yada kilitli olduğu içinmi hata vermektedir.
kardeşim senin için others paketleyip girdim saat tarih kontrol edebilirsin yeni yaptım herhangi bir sorun yok pack kapatma işlemini nasıl yapıyorsun anlatabilirmisin?dosya konumu doğru root yada locale gibi dosyaları hatasız bir şekilde pack oluşuyor ve oyuna girebiliyorum. Others adlı klasörü oluşturduğumda bu hatayı alıyorum hiç others adlı klasörü tekrar pack leyip oyuna girebilen oldumu klasör ile alakalı bir sorun olabilirmi. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
kardeşim others packı tek başına 174 mb düzgün kapatmamışsın packı bir sorun var sanırım özelden yazsana anydesk at bakayımvideoda gösterildiği gibi ayrıyetten client ile tools klasörü aynı dizinde tools binary_unpack dizinindeki others klasöründeki düzenlemeden sonra archiver içerisinde bulunan create_byname uygulamasına tıklayarak yapıyorum pack içerisinde kontrol ettiğimde güncel tarih ve saat ile oluşuyor ama oyuna girmiyor yukarıda gösterdiğim hata veriyor hiç oynama yapmasam dahi mevcut haliyle oluşturuyorum hata veriyor create_byname uzantısını kapatıyorum oyuna giriyor loading ekranında atıyor garip bir şekilde
MANU ETRAFINDA DÖNME FİX
Client Source
InstanceBase.cpp
Arat
Değiştir
Client Source
InstanceBase.cpp
Arat
Kod:
const float c_fDefaultHorseRotationSpeed = 300.0f;
Değiştir
Kod: