HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Botlara güncelleme gelecek mi gelecekse ne gibi değişiklikler olacak onu merak ediyorum

Valla şuana kadar olan güncellemeleri alsak da yeter

Best V5 'deki gibi Lycanlı Lycansız 2 tane yapı oluşturacam kim hangisini isterse onu kullansın.Lycan gelirse çok iyi olur
Bu altyapı üzerinde çalışan botlar için hata düzeltmeleri ve kritik bug fix’ler dışında herhangi bir ek özellik veya güncelleme yapılmayacaktır.Botlara güncelleme gelecek mi gelecekse ne gibi değişiklikler olacak onu merak ediyorum![]()
Ancak bot sistemiyle ilgili kafamda kapsamlı bir proje var.
Bu proje, mevcut altyapıdan bağımsız olarak geliştirilecek ve ücretli olacaktır.
Yeni Bot Sistemi – GUI Tabanlı Yönetim
Yeni projede botlar, tamamen menü (GUI) üzerinden yönetilebilir hale getirilecektir.Panel sayesinde botlarla ilgili tüm ayarlar anlık ve dinamik olarak yapılabilecektir.
GUI üzerinden yapılabilecek başlıca işlemler:
- Botların seviyesi, ırkı ve sınıfı
- Üzerindeki itemler, ekipman kombinasyonları
- Botların aktif / pasif durumu (event mantığıyla)
- İstenilen krallığa bot yerleştirme
- Köy, harita veya belirli alanlara kontrollü bot dağıtımı
Modüler Event Bot Sistemi
Botlar, event sistemi mantığıyla çalışan ayrı modüller halinde sunulacaktır.Her modül bağımsız olarak açılıp kapatılabilecektir.
Planlanan bot modülleri:
- Balık Tutan Botlar – Otomatik balık tutma ve simülasyon davranışı
- Madencilik Botları – Harita bazlı maden çıkarma ve dolaşım sistemi
- Metin Botları – Metin kesme, hedef bulma ve süreklilik algoritmaları
- Patron (Boss) Botları – Boss öldürme, hedef bulma, spawn kontrolü ve agresif davranışlar
- Kostüm Set Botları – İstenilen saç, zırh, silah ve binek giydirilerek köyde sabit duran,
- NPC benzeri vitrin botları
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 4, Üye: 3, Misafir: 1)