mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 36 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Lycan dışında simya - şampiyon seviye gibi güncellemer gelsin mi yoksa bu yapıyla devam mı arkadaşlar ?

Zindan Takip Sistemi Yenilendi

Kral eline sağlık şampiyon sistemi ekleyip paylaşırsan ufak oyun içi düzenleme yapıp server açmak istiyorum 10 15 kişi oynarız senin öyle bir düşüncen varsa biz oynamaya geliriz

Elinize sağlık harika görünüyor bence şimdiden şampiyon seviyesi gibi güncellemeleri yapacak olmak daha mantıklı olabilir çünkü ileri ki zamanlarda bazıları farklı isteklerde bulunabilir ve keşke onu da ekleseymişim gibi düşünceye kapılabilirsiniz tabi bu benim düşüncem.
Teşekkür ederim haklısın ben zaten şampiyon sistemini felan ekledim 2 tane client yaptım 2 sini aynda geliştiriyorum ama çoğunluk gelmesi taraftarı olunca tek client ile devam bende resmi (official) yapı taraftarıyım :)
Muhtemelen eksik veya yanlış bir değişiklik yaptığınızdan dolayı oyundan atıyordur hem dosya boyutu ile orijinalini karşılaştırıp bi göz atın derim.

Bence gelsin, en azından entegre edilsin istemeyen çıkarabilir
Mantıklı
Lycan gelcek mi
Kararsızım bilmiyorum %50 ihtimal geledebilir gelmeyedebilir.
abi bi ara güncellemeyi paylaş sonra dinlen :D
Tamam :)
Simya şampiyon seviyesi gelsin kardeşim zindan takip sistemi muhteşem olmuş eline sağlık @BEST Production
Teşekkür ederim çoğunluk gelmesini istiyor ozaman getirelim :)
evet olmalı mantık official yapıda olsun ki ortak olarak herkes faydalansın. isteyen özellik ekleyip cıkartabilsin
Çoğunluk gelsin diyor ozaman hayırlı olsun şimdiden :)

Teşekkür ederim haklısın ben zaten şampiyon sistemini felan ekledim 2 tane client yaptım 2 sini aynda geliştiriyorum ama çoğunluk gelmesi taraftarı olunca tek client ile devam bende resmi (official) yapı taraftarıyım :)

Mantıklı

Ne zaman gelir güncelleme ortalama :(

Ne zaman gelir güncelleme ortalama :(
Çalışma hızıma bağlı :)
Screenshot_1.png

Mantıklı

Lycan gelirse çok iyi olur

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri