HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar, archiver kullanırken "'"archiver"' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file." gibi bir hata alıyorum sebebini bilen var mı acaba ?
locale > tr > locale_game.txt 'e PET_HATCHING_BUTTON bunu ekle düzelir.PET_HATCHING_BUTTON
Uğraşmak istemiyorsan bunu indir kendi locale packınla değiş
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Lycan dışında simya - şampiyon seviye gibi güncellemer gelsin mi yoksa bu yapıyla devam mı arkadaşlar ?
Zindan Takip Sistemi Yenilendi
Lycan dışında simya - şampiyon seviye gibi güncellemer gelsin mi yoksa bu yapıyla devam mı arkadaşlar ?
Elinize sağlık harika görünüyor bence şimdiden şampiyon seviyesi gibi güncellemeleri yapacak olmak daha mantıklı olabilir çünkü ileri ki zamanlarda bazıları farklı isteklerde bulunabilir ve keşke onu da ekleseymişim gibi düşünceye kapılabilirsiniz tabi bu benim düşüncem.
Muhtemelen eksik veya yanlış bir değişiklik yaptığınızdan dolayı oyundan atıyordur hem dosya boyutu ile orijinalini karşılaştırıp bi göz atın derim.locale dosyasında itemin adını değiştiriyorum tr ve en klasöründe tr de oyuna giriyor sorun yok ama clienti en alınca karakter seçtikten sonra oyundan atıyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)