HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Youtube kanalından da belirttim, eğitici bir video çok güzel giderdi. Yeni geliştirdiğiniz sistemlerin hepsini olmasa da en azından bir bölümünü gösterip mantığı anlatabilirseniz çok güzel olur. Elinize sağlık, iyi çalışmalar.
Translate it by ur self lolHi Best Production, I already told you about the multilingual client system problems; it's the same on the server side. I'm using French, but the quests are in Turkish.
Sanırım dump proto nun verdiği 0xc00007b hatasını çözdüm. Sadece visual studio 2026yı ve code yi indirdim ve kurulumdan sonra sorunsuz şekilde çalıştırmayı başardım.
Ek olarak konuda çözümğ mevcutSanırım dump proto nun verdiği 0xc00007b hatasını çözdüm. Sadece visual studio 2026yı ve code yi indirdim ve kurulumdan sonra sorunsuz şekilde çalıştırmayı başardım.
O çözümü zaten denemiştim hem yüklemediğim program bile kalmamıştı ardından bunu denedim ve oldu.Ek olarak konuda çözümğ mevcut
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)