noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 35 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

BK sistemini test ettim sorun yok her karakterin kendi sınıfındaki beceri kitabı neyse öyle ilerliyor.

Yaparız sorun değil

Konu güncellendi güncellenen linklerin sonuna tarih eklendi

Konuda değişen linklerin artık sonuna tarih geçici olarak tarih ekliyorum.
Bildiğiniz alternatif GitHub benzeri yollar varsa belirtin öyle ilerliyelim her seferinde 1-2 gb dosya yüklemek indirmek sıkıntı oluyor benim açımdan sorun olmazda sizin açınızdan sıkıntı olabilir herkesin interneti iyi olmayabilir.

MegaUpload bu konuda çok iyi ama ücretli üyelik istiyor.
Sanırım ben yanlış anlattım ve siz başka bir şeyi kontrol ettiniz . Örneğin hava Kılıcı M5 seviyesinden M6ya geçerken 7 kitap okuması gerekiyorken m7 olması için 1 kitap okuduğunda M7 oluyor. Bunu mu kontrol ettiniz, yoksa başka bir şeyimi

Sanırım ben yanlış anlattım ve siz başka bir şeyi kontrol ettiniz . Örneğin hava Kılıcı M5 seviyesinden M6ya geçerken 7 kitap okuması gerekiyorken m7 olması için 1 kitap okuduğunda M7 oluyor. Bunu mu kontrol ettiniz, yoksa başka bir şeyimi
ben yanlış anladım şu şekil düşündüm her karakter sınıfın her beceri grubun farklı beceri kitapları varya örnek hava kılıcını surada okumak gibi düşündüm :D

BK sistemini test ettim sorun yok her karakterin kendi sınıfındaki beceri kitabı neyse öyle ilerliyor.

Yaparız sorun değil

Konu güncellendi güncellenen linklerin sonuna tarih eklendi

Konuda değişen linklerin artık sonuna tarih geçici olarak tarih ekliyorum.
Bildiğiniz alternatif GitHub benzeri yollar varsa belirtin öyle ilerliyelim her seferinde 1-2 gb dosya yüklemek indirmek sıkıntı oluyor benim açımdan sorun olmazda sizin açınızdan sıkıntı olabilir herkesin interneti iyi olmayabilir.

MegaUpload bu konuda çok iyi ama ücretli üyelik istiyor.
Github repoları aslında basit birşey, böyle her seferinde link güncellemek sıkıntı olabilir dediğin gibi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 2, Misafir: 0)

Geri