mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 35 Değerlendirme Değerlendirenler
@BEST Production hocamın insanüstü bir emeği ve çabası var, konuda daha önce de belirtmiştim ama gerçekten bu bile takdir edilesi, eline emeğine sağlık tekrardan. Kendisi çok nazik bir insan ve böyle bir şeyi diyemeyecek kadar naif olduğunu düşünüyorum, ama dikkatimi çeken bir şeyi en azından kendi açımdan söylemek istedim. Yorum yapan arkadaşlarımız bence BEST Production'un sadece bu files'in şahsi bir developer'ı olmadığını bilmeliler diye düşünüyorum, yani hani konu altından "şu sistemi de ekle, bu sistemi de ekle, şu sistemi çıkarmalısın, şu özellik olmamalı" vs şeklinde yazan arkadaşlarımız, bu gibi şeylerin aslında kendi sorumlulukları altında olduğunu ve files geliştirmenin zaten bu olduğunu bilmeleri gerek diye düşünüyorum.

Yani elbette paylaşılan files'e dair çalışması gereken bir özellik sorunlu çalışıyorsa bunu birçok insan kullanacağı için "şu sistemde bir sorun var" demekte en ufak bir sorun yok, ya da sistem istemekte falan da sorun yok söylediğim şey yanlış anlaşılmasın, fakat ben sadece nezaketen bunun yanlış bir şey olduğunu anlatmak istiyorum. Zaten files paylaşmak ve onun mevcuttaki hatalarıyla ilgilenmek çok fazla zaman alan bir şeyken, eklemesi ya da çıkarması 30 dakika sürmeyecek bir şey için "bunu da yapmalısın" vs demek, benim açımdan yanlış bir şey. Yani bir sistemi eklemek çıkarmak zaten files'i geliştiren kişinin sorumluluğundandır, bir hata alınırsa hem Soru Cevap ve Yardım bölümünde hem de konu altında "ekleyemedim ama bu files'e özgü bir şey mi var?" vs şeklinde sorulabilir, fakat direkt hazır bir files ortaya çıkmasını istercesine "şunu ekle, bunu çıkar" biraz yanlış bir yaklaşım oluyor. Zaten bu şekilde her zaman her şeyi başkasından bekleyerek bir files geliştirmek mümkün olmaz, insan biraz kendi bir şeylere uğraşıp hata alıp çözünce vs bunun zevki gerçekten bambaşka oluyor, elbette çözülemeyen hatalar da çıkıyor, o zaman da zaten forumda yardımcı olan insanlar var.

Herkese sevgiler, saygılar.

Gerçekten teşekkür ederim, söylediklerinde sonuna kadar hak veriyorum. Yapabileceklerim şu an gösterdiklerimle sınırlı değil; istersem çok daha iyisini de ortaya koyabilirim, her istenilen sistemi ekleyip düzeltebilirim. Ama dünyanın en değerli şeyi zaman… İş, güç, geçim derken sanal dünyaya ayırabildiğimiz vakit doğal olarak kısıtlı oluyor.

Bir de şu gerçek var ne kadar iyi bir şey ortaya koyarsan koy, hiç kimseyi tamamen memnun etmek mümkün değil. Bu insan doğasının bir parçası. O yüzden elimden gelenin en iyisini yapıyorum, gerisi artık insanların nasıl görmek istediğine kalıyor.
Daha önce de söyledim biraz sert olmuştu. Ama bu insanların istekleri bitmez. Çünkü birisi 55 120 sistemlerinden istiyo diğeri 1 99 diğeri 1 105 herkes kendine göre sistem ve düzenleme istiyor. O yüzden @BEST Production işi bitmez. Ama takdir edilesi herkesi memnun etmeye çalışıyor. Çoğu kişide memnun yaptıklarından. Ellerine emeğine yüreğine sağlık. Kimse bu kadar ilgilenmez yapmaz valla. Helal olsun.

Yorumlarda verilen tek tek dosya fixleri mevcut konudaki linklerin içerisinde mevcut mu?

Ayrıca gelen güncellemeler zoraki eklenmesi mi gerekiyor yoksa seçme imkanı oluyomu örnek yeni sistemler vesaire gibi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri