berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 36 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

-Bot playerler 15 level altındaki karakterlere saldırabiliyor ve kesiyorlar
-Ateş hayaleti gibi skiller yanımızda dolaşan pet ve bineği kesiyor tekrar çıkartıp giymek gerekiyor kullanabilmek için
-Toplu güncelleme verilecekse tekrardan farklı dillerde clientin eksik yazılardan dolayı açılmama olayı fixlenirse çok tatlı olur her seferinde tekrardan yapmak zorunda kalmayız

teşekkürler şimdiden

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 159731 Tab tuşuna basınca lonca savaşı skor board açılıyor kral bu normal mi yoksa yanlışlık mı oldu
Bunun amacı lonca savaşı esnasında lonca izleme yerine skor tablosunda aktif loncaların turnuva skorunu izlemekti :)

Normalde lonca turnuvası olduğu zaman açıp kapanır hale getirecektim daha bitirmedim kapatmak istersen
root > game.py aşağıdaki kodu arat

Python:
        if app.ENABLE_GUILDRENEWAL_SYSTEM:
            onClickKeyDict[app.DIK_TAB] = lambda: self.__PressTabKey()

Değiştir
Kod:
        #if app.ENABLE_GUILDRENEWAL_SYSTEM:
        #    onClickKeyDict[app.DIK_TAB] = lambda: self.__PressTabKey()

Mühür gibi eşyalarla açılan kilit taşları çalışmıyor.
Ayrıca bosslar birbirlerine saldırabiliyor ve kendi spawn ettikleri canavarlara da vuruyorlar. Özellikle Catacomb için büyük bir sorun çünkü birbirlerini geri savurdukları için aralarına girilmesine izin vermiyorlar.
Zindan düzeni de biraz farklı. Normalde Catacomb’un o katında mühür bulunmaz; ancak burada mühür var. Mavi Ejderha’da 4 adet metni üç kez kesiyorsun, komutan atıyor; dördüncü kez kestikten sonra ise Ejderha çıkıyor.
Hidra’da ödül sandığı yerine boss spawn oluyor (sandık formunda). Ayrıca gemi direğine biz de hasar verebiliyoruz. Normalde böyle olup olmadığından emin değilim ancak yaratıkları temizlerken bizim de hasar vurabilmemiz sorun yaratabilir.
Alev atan yaratıkların efektleri normal mi emin olamadım; onu da incelerseniz iyi olur.
Tap tuşuna basınca Lonca scor taplosu açılıyor üstten

Videolar için teşekkürler sorun listenin 2'nci sırasına ekledim.

@BEST Production çok uzun zamandan beri takip ederim kaç senedir aktif değildiniz böyle bir proje ve ilgiyle sizi tekrar görmek çok keyif verdi eskiler daha iyi bilir emeğiniz için teşekkürler
Güzel yorumun için ben teşekkür ederim geri döndüm kaldığımız yerden devam :)
Eline sağlık güncellemeleri tekrar toplu olarak mı ileteceksiniz ?
Github üzerinden devam edeceğim.

Bunun amacı lonca savaşı esnasında lonca izleme yerine skor tablosunda aktif loncaların turnuva skorunu izlemekti :)

Normalde lonca turnuvası olduğu zaman açıp kapanır hale getirecektim daha bitirmedim kapatmak istersen
root > game.py aşağıdaki kodu arat

Python:
        if app.ENABLE_GUILDRENEWAL_SYSTEM:
            onClickKeyDict[app.DIK_TAB] = lambda: self.__PressTabKey()

Değiştir
Kod:
        #if app.ENABLE_GUILDRENEWAL_SYSTEM:
        #    onClickKeyDict[app.DIK_TAB] = lambda: self.__PressTabKey()

Videolar için teşekkürler sorun listenin 2'nci sırasına ekledim.

Güzel yorumun için ben teşekkür ederim geri döndüm kaldığımız yerden devam :)

Github üzerinden devam edeceğim.
Teşekkürler üstad eline emeğine sağlık github URL paylaşır mısın ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri