HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Abi özele bakar mısın rica etsem projemden bahsettim
@BEST Production ikarus v2'yi offline mağaza olarak uygulamak mümkün mü yoksa uyumlu değil mi?
Güncelleme için teşekkürler. Client srcyi en son galiba 2017 ile derlediniz. Şuan 2022 ile açtığım zaman kaldırıldı diyor derleme aşaması açılmıyor eski dosyalar üzerine sadece source kısmını atıp deniycem bakalım.
Son düzenleme:
Vaktin olursa sevinirim, dc yedikten sonra login oluyor otomatik ancak karakter ekranında takılı kalıyor.
Sorunu da tespit ettiğimi düşünüyorum tabiki genede sizin kontrol etmeniz daha net sonuçlar çıkaracaktır. Karakter ekranında veya login kısımlarımda ENTER tuşu çalışmıyor bu nedenle oto login karakter kısmında takılı kalıyor olabilir. Bu bilgi işinize yarayabilir.
Rica ederim 2917 diye bir sürüm yok ben 2022 ile derleme yapıyorum sanırım sorun senle alakalı galiba dediğin işlemi uygularsan sorun olmaz.Güncelleme için teşekkürler. Client srcyi en son galiba 2917 ile derlediniz. Şuan 2022 ile açtığım zaman kaldırıldı diyor derleme aşaması açılmıyor eski dosyalar üzerine sadece source kısmını atıp deniycem bakalım.
Otomatik Av - Oto Login Sorunu Düzeltildi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)