Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 36 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Rica ederim 2917 diye bir sürüm yok ben 2022 ile derleme yapıyorum sanırım sorun senle alakalı galiba dediğin işlemi uygularsan sorun olmaz.

Otomatik Av - Oto Login Sorunu Düzeltildi

Knk 2017 yazcaktım klavye hatası olmuş. Denedim ufak tefek sorunlar oluşturdu.
Sizden aldığım dosyayı tamamen geri çıkardım .sln 64 bit olarak başladığı için sorun oluyormuş community managerden buildi win32ye aldım yeniden başlattım slnyi düzeltti. Şuan derliyorum sorun yaşayan olursa.

Son düzenleme:
1764158169022.png
Tab tuşuna basınca lonca savaşı skor board açılıyor kral bu normal mi yoksa yanlışlık mı oldu

Mühür gibi eşyalarla açılan kilit taşları çalışmıyor.
Ayrıca bosslar birbirlerine saldırabiliyor ve kendi spawn ettikleri canavarlara da vuruyorlar. Özellikle Catacomb için büyük bir sorun çünkü birbirlerini geri savurdukları için aralarına girilmesine izin vermiyorlar.
Zindan düzeni de biraz farklı. Normalde Catacomb’un o katında mühür bulunmaz; ancak burada mühür var. Mavi Ejderha’da 4 adet metni üç kez kesiyorsun, komutan atıyor; dördüncü kez kestikten sonra ise Ejderha çıkıyor.
Hidra’da ödül sandığı yerine boss spawn oluyor (sandık formunda). Ayrıca gemi direğine biz de hasar verebiliyoruz. Normalde böyle olup olmadığından emin değilim ancak yaratıkları temizlerken bizim de hasar vurabilmemiz sorun yaratabilir.
Alev atan yaratıkların efektleri normal mi emin olamadım; onu da incelerseniz iyi olur.
Tap tuşuna basınca Lonca scor taplosu açılıyor üstten

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 19, Üye: 0, Misafir: 19)

Geri