HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hocam tekrardan elinize sağlık , sizden tek ricam ve isteğim eğer mümkünse tabi kimsenin hayır diyeceğini zannetmiyorum çok slotlu kostüm penceresi ekleme şansınız var mı yüzükler için tılsımlar için vs. Bunu neredeyse her filese eklemeyi denedim ama bir türlü beceremedim. Eklemek mümkün değilse de canınız sağolsun hocam.Eklledim sorunları fixledim
10 dakika sonra hazır sayılır.
Rica ederim
Teşekkür ederim video çekme şansınız varsa hatayı detaylı kontrol ederim
Ekli dosyalar
Eline sağlık kral şampiyon level varmı files deKonu güncellenmiştir
Son düzenleme:
Eyvallah daha sonra dahil ederim sana özelHocam tekrardan elinize sağlık , sizden tek ricam ve isteğim eğer mümkünse tabi kimsenin hayır diyeceğini zannetmiyorum çok slotlu kostüm penceresi ekleme şansınız var mı yüzükler için tılsımlar için vs. Bunu neredeyse her filese eklemeyi denedim ama bir türlü beceremedim. Eklemek mümkün değilse de canınız sağolsun hocam.
Eyvallah şampiyon levent derken sistem mi bu anlamadım?Eline sağlık kral şampiyon levent varmı files de
Eline emeğine sağlık, teşekkür ederiz başarılarının devamını dilerim.Konu güncellenmiştir
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)