HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eline emeğine ve en önemlisi yüreğine sağlıkıkları düzeltme (kapsamlı)
Emeğinize sağlık, harika bir güncelleme olmuş. Özellikle güvenlik açıklarına önem verip bunları düzeltmeniz beni gerçekten mest etti. Güvenlikle ilgili düzeltmeleri herkes yapamaz ya da nerede hangi açığın olduğunu tespit etmek kolay değildir diye düşünüyorum. Tekrardan elinize emeğinize sağlık.Konu güncellenmiştir
Son düzenleme:
Eline emeğine sağlık, teşekkür ederiz başarılarının devamını dilerim.
Eyvallah baştacısın
Tüm dosyalar güncelHocam ubload olan 3 dosyada guncel olanlarmı suan verılen fıxler dahilmi
I'm afraid it's very difficult to upload files there because I don't have a paid mega membership.Thank you, waiting for mega link with updated files if u can
---------------------------------------
Tüm dosyalar, ileride bir sorun yaşanmasın diye Dosyaupload, Dosya.co ve Terabox üzerine yedekli şekilde yüklendi. Şu anda bütün indirme linkleri aktif ve sorunsuz bir şekilde indirilebilir durumda.
Buraya yazdığınız güzel yorumlar, destekler ve iyi dilekler için gerçekten hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Uzun zamandır forumda aktif değildim, o yüzden bu kadar ilgi ve geri dönüş beklemiyordum. Hepinize gönülden sevgiler, saygılar.
Benim de sürekli test edip inceleme fırsatım olmuyor sonuçta hiçbir sistem veya files amamen hatasız değildir.
Mutlaka bir yerde bug, eksik veya gözden kaçmış detaylar çıkacaktır. Karşılaştığınız hataları, tespit ettiğiniz bugları, gördüğünüz eksikleri konu altına yazarsanız, hep birlikte çok daha temiz, stabil ve kusursuza yakın bir yapı oluşturabiliriz.
Desteğinizi esirgemeyin, iyi ki varsınız.

Really thank you for your work, great Project. Best File Project currently.
Pls bring back the Language Select at the Login Screen.
Pls bring back the Language Select at the Login Screen.