HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
EyvallahTekrardan emeğine sağlık kral denk geldiğim hataları paylaşacağım incele yapıp <3

Thank you for your kind wishes. I've already upgraded the language system to 10Really thank you for your work, great Project. Best File Project currently.
Pls bring back the Language Select at the Login Screen.

Kral farklı dilleri denedin mi sorunsuz oluyor mu bende client hata verdi sorun benlik mi diye merak ettimEyvallah
Thank you for your kind wishes. I've already upgraded the language system to 10
Ekli dosyayı görüntüle 159702
Thank you MateEyvallah
Thank you for your kind wishes. I've already upgraded the language system to 10
Ekli dosyayı görüntüle 159702
Now all I need is MariaDB and I'll be completely happy.
Öncelikle güncelleme için eline emeğine sağlık cansın.
Tooltip için birkaç yerde sorun devam ediyor; (Savaş Bileti & Yere Sat & Sil bölümünde)
Otomatik toplama için şöyle bir sorun var, otomatik toplama açık ise metinlerden düşen Beceri Kitapları otomatik toplarken tek tip olarak topluyor. Tüm düşen metinlerden ilk düşen bk ne ise sonraki topladıklarıda otomatik o bk oluyor videoda gösterdim.
Tooltip için birkaç yerde sorun devam ediyor; (Savaş Bileti & Yere Sat & Sil bölümünde)
Otomatik toplama için şöyle bir sorun var, otomatik toplama açık ise metinlerden düşen Beceri Kitapları otomatik toplarken tek tip olarak topluyor. Tüm düşen metinlerden ilk düşen bk ne ise sonraki topladıklarıda otomatik o bk oluyor videoda gösterdim.
Bu yeni eklediğim lonca sistemin locale_game.txt / locale_interface.txt de bazı tanımlar eksik olabilir. locale packında bizim tr klaksöründekileri karşılaştır yabancı dilde ekle veya official tr 'nin locale açık packını atıyorum eksik modülleri yabancı dillere ekle ben onu unutmuşum ya kafa kalmadı.Kral farklı dilleri denedin mi sorunsuz oluyor mu bende client hata verdi sorun benlik mi diye merak ettim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)