mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 36 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar kusura bakmayın gerçekten beklettim sizi ama beklediğinize emin değecek bir files olacak.
Bugün son artık herşey bitti. Neler değişti neler düzeltildi neler eklendi hepsini not aldım. Bunu sizle paylaşcam kendiniz de bakarsınız.

Lonca sisteminde yazılar birbrine karışmıştı yorumdaki arkadaşın isteği üzerine yapmışken tr 'nin neredeyse hemen hemen aynı özellik fonksiyonlarına sahip bir lonca sistemi yapayım dedim %90 'lık kısmı bitti.
Geriye kalan kısmında artık filesi github üzerinden güncelliyeceğim hem daha kolay erişim sağlarsınız hemdeerişim açısından kolay olacak.

Arkadaşlar kusura bakmayın gerçekten beklettim sizi ama beklediğinize emin değecek bir files olacak.
Bugün son artık herşey bitti. Neler değişti neler düzeltildi neler eklendi hepsini not aldım. Bunu sizle paylaşcam kendiniz de bakarsınız.

Lonca sisteminde yazılar birbrine karışmıştı yorumdaki arkadaşın isteği üzerine yapmışken tr 'nin neredeyse hemen hemen aynı özellik fonksiyonlarına sahip bir lonca sistemi yapayım dedim %90 'lık kısmı bitti.
Geriye kalan kısmında artık filesi github üzerinden güncelliyeceğim hem daha kolay erişim sağlarsınız hemdeerişim açısından kolay olacak.

Heyecanla bekliyoruz eğer öneri ve istek alıyorsan oto av ekler misin fileslere internette mevcutta drake vs var ama sorunlu sanırım dosyalar mümkünse teşekkür ederiz emeğine sağlık

Eline sağlık hocam, npc içereğini nereden düzenleyeceğiz navi’den baktım pek ama anlıyamadım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 4, Üye: 3, Misafir: 1)

Geri