HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öğrenirsen haber usta bende yazdım dönüş yapan olursa sölerim sanapack kapatmayı yapmak ıcın ne yapmak lazım
https://forum.turkmmo.com/konu/3932846-anka2-project-sf-2025-pack-kapatma-hk/page-2Öğrenirsen haber usta bende yazdım dönüş yapan olursa sölerim sana
Bu konuda ben bi üyeye yardımcı olmuştum bakabilirsiniz
pack kapatıcı dosyayı şu dizine: C:\Anka_Project_2025\02_Python / oyunun clientinin bulunduğu dosyları da şu dizine : C:\Anka_Project_2025\client aktarırsanız pack açma kapama işlemlerini yapabilirsinizÖğrenirsen haber usta bende yazdım dönüş yapan olursa sölerim sana
C:\Anka_Project_2025\ burada olmasının bir önemi yok ben de bu şekilde sorunsuz oluyor.pack kapatıcı dosyayı şu dizine: C:\Anka_Project_2025\02_Python / oyunun clientinin bulunduğu dosyları da şu dizine : C:\Anka_Project_2025\client aktarırsanız pack açma kapama işlemlerini yapabilirsiniz
buradaki gibi düzenleme yaparsan tabii ki de istediğiniz yerden olurC:\Anka_Project_2025\ burada olmasının bir önemi yok ben de bu şekilde sorunsuz oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 159580
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 14, Üye: 0, Misafir: 14)