HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler ancak bu filesi sunucu üzerinde kurmaya çalışırken eksik libler ortaya çıkıyor dolayısıyla oyun başlatılmıyor. Bu libleri nereden bulabilirim yardımcı olabilecek var mı?
Ekli dosyalar
Rica ederimPaylaşım için teşekkürler
Paylaşım için teşekkürler ancak bu filesi sunucu üzerinde kurmaya çalışırken eksik libler ortaya çıkıyor dolayısıyla oyun başlatılmıyor. Bu libleri nereden bulabilirim yardımcı olabilecek var mı?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
içerisinde "paketler.txt" isminde gerekli bilgiler verilmiş onları kurarsan sorun yaşamazsın ekstra "lib" klaksörü içinde de gerekli libler mevcutPaylaşım için teşekkürler. Attığınız at üzerinde vuramama fixini yaptım lakin at skilleri deaktif çalışmamakta kontrol etme şansınız var mı yoksa benden kaynaklanan bir problem mi
Başlangıç kaç olsunNasıl bir server düzeni istiyorsun aklında neler var bilmiyorum ama eğer WS'lik olarak düşünüyorsan npc, sandık, boss ayarları yaparak açabilirsin.
bsd yi esxi ye upload ettim sorunsuz açıldı oyun bu aradaŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 7, Üye: 3, Misafir: 4)