xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 35 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

çok garip bir şekilde rootu değiştirmediğim zaman oyun client açılıyor ancak serverinfoyu editlediğim zaman oyun açılmıyor pack/root sildim yenisi eklendi dosyayı oluşturmada bir problem yok

çok garip bir şekilde rootu değiştirmediğim zaman oyun client açılıyor ancak serverinfoyu editlediğim zaman oyun açılmıyor pack/root sildim yenisi eklendi dosyayı oluşturmada bir problem yok
Videoda gösterildiği şekilde FoxFS ile kapatıyorsunuz değil mi? farklı bir program ile kapatıyorsanız kapanmaz ve hata alırsınız, videoyu dikkatlice izleyip kapama ve düzenleme işlemi yapar mısınız?

Serverinfo.py düzenlemekle clientin açılmaması gibi bir sorun olacağını düşünmüyorum tabi tab ayarı felan bozmadıysan yada kullandığın düzenleyici programı neyse o bozuyor olabilir. Orjinal root packının kapanmış halinin boyutunu kontrol et belki tam kapatmıyor.

eline sağlık güzel görünüyor paylaşım için teşekkürler
Rica ederim

Ekran görüntüsü 2025-11-20 025949.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 2, Misafir: 0)

Geri