HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Aşağıdaki görseldeki client dosyalarını direkt olarak oyuna giriş yaptığımız klasör içersine atmamız yeterli olacaktır o halde client taraflı olan ksmı diğer kısımlar ise src'lerde binary ve db kısımlarında da aynı işlemleri sağlayıp ilerleyebiliriz o halde doğru mu ?Arkadaşlar, sürekli GitHub’dan tüm dosyaları baştan indirmenize gerek yok. En son güncellemeleri zaten DosyaUpload, Dosya.co ve Terabox üzerine yüklemiştim.
Bu paketler, GitHub’daki dosyaların birebir aynı hâllerinin sadece sıkıştırılmış versiyonlarıdır. Yani aralarında içerik farkı yok.
Güncelleme geldiğinde yapmanız gereken tek şey:
GitHub’da değiştiğini gördüğünüz yalnızca ilgili .cpp ve .h dosyalarını indirip, mevcut client source içindeki dosyaların üzerine kopyalamak.
External klasöründe hiçbir değişiklik yapmadığım için oradaki dosyalara dokunmanıza gerek yok; GitHub’dan indirirseniz github'daki hali sıkıştırıldığı için hata yaşamanıza sebep olur.
Her güncellemede tüm projeyi tekrar indirmenize gerek yok — sadece değişen dosyaları güncellemeniz yeterli.
Evet doğru mantığı anlamışsın yanlız Client’in tamamını yeniden indirmenize gerek yok. Client klasörüne girince göreceğiniz "UpdateNew DD_MM_YYYY" notu sadece değişen dosyaların üzerinde yer alır — yani sadece o dosyaları indirip üzerine yazmanız yeterli. Ayrıca Tools > binary_unpack içinde bulunan açık pack dosyalarını indirin; üzerinde işlem yaptığım pack’ler açık pack’lerdir. Kapalı (packed) dosyaları indirir ve kapatırsanız yaptığınız yerel değişiklikler güncellemede silinir.Aşağıdaki görseldeki client dosyalarını direkt olarak oyuna giriş yaptığımız klasör içersine atmamız yeterli olacaktır o halde client taraflı olan ksmı diğer kısımlar ise src'lerde binary ve db kısımlarında da aynı işlemleri sağlayıp ilerleyebiliriz o halde doğru mu ?
Ekli dosyayı görüntüle 159832
Detaylı açıklama (adım adım, teknik)
- Tüm client’i indirmenize gerek yok
- Client klasörüne baktığınızda UpdateNew 27_11_2025 gibi bir meta açıklama göreceksiniz. Bu açıklama, o paket içinde hangi dosyaların değiştiğini belirtir. Yani sadece değişen dosyaları indirip, mevcut client klasörünüzde aynı dosyaların üzerine yazmanız yeterlidir.
- Hangi dosyaları indirmeniz gerektiğini nasıl anlarsınız
- UpdateNew ... meta açıklaması değişiklik yapılan dosyaları işaret eder. Bu yüzden komple paket yerine öncelikle bu listedeki dosyaları kontrol edin ve sadece onlar üzerinde güncelleme yapın.
Evet doğru mantığı anlamışsın yanlız Client’in tamamını yeniden indirmenize gerek yok. Client klasörüne girince göreceğiniz "UpdateNew DD_MM_YYYY" notu sadece değişen dosyaların üzerinde yer alır — yani sadece o dosyaları indirip üzerine yazmanız yeterli. Ayrıca Tools > binary_unpack içinde bulunan açık pack dosyalarını indirin; üzerinde işlem yaptığım pack’ler açık pack’lerdir. Kapalı (packed) dosyaları indirir ve kapatırsanız yaptığınız yerel değişiklikler güncellemede silinir.
Detaylı açıklama (adım adım, teknik)
- Tüm client’i indirmenize gerek yok
- Client klasörüne baktığınızda UpdateNew 27_11_2025 gibi bir meta açıklama göreceksiniz. Bu açıklama, o paket içinde hangi dosyaların değiştiğini belirtir. Yani sadece değişen dosyaları indirip, mevcut client klasörünüzde aynı dosyaların üzerine yazmanız yeterlidir.
- Hangi dosyaları indirmeniz gerektiğini nasıl anlarsınız
- UpdateNew ... meta açıklaması değişiklik yapılan dosyaları işaret eder. Bu yüzden komple paket yerine öncelikle bu listedeki dosyaları kontrol edin ve sadece onlar üzerinde güncelleme yapın.
İlettiğim şekilde sadece update
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
yazan dosyaları güncelde olan source client binary içerisine atıp derleme yaptığım esnada gif.lib dosyası açılamıyor diyor dosyaları check ettiğimde içerisinde mevcut değil.
Github projesinin tamamını indirdiğin için library kısmını tam indirmemiş zaten github dan extern indirmemek lazım daha daha öne paylaşılan son sürüm "Binary" indir onun içindeİlettiğim şekilde sadece updateLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.yazan dosyaları güncelde olan source client binary içerisine atıp derleme yaptığım esnada gif.lib dosyası açılamıyor diyor dosyaları check ettiğimde içerisinde mevcut değil.
Ekli dosyayı görüntüle 159833
extern > library > içerisindeki gif.lib mevcut at derle sorun düzelir
Son sürüm "
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
" indirEfsunlarda sorun var sanırım mysql tablosunda bulunan oranların lvl1 ve lvl2 si normal efsun nesnesi ile geliyor lakin lvl3 ve lvl4 kademeleri gelmiyor (Örnek: Zırha: 4 ve 8 kılıç savunması geliyor lakin 10 ve 15 gelmiyor)
(Kadim efsun ile geliyor onda sorun yok)
Birde bu ortalama ve beceri efsun nesnesinin oranlarını nereden ayarlayabiliriz.
(Kadim efsun ile geliyor onda sorun yok)
Birde bu ortalama ve beceri efsun nesnesinin oranlarını nereden ayarlayabiliriz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)