HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bende githubdan indirdim client derleme için aynısı bendede hata verdi win32 seçimi yok ayrıca klasörler tar.gz tarzı rar şeklinde değilTeşekkürler eline emeğine sağlık, client source de hata alıyorum açılırken diğer güncellemende files çektiklerimde sorun yaşamıyorum ancak son github güncellemesinde çektiğim client source açılırken aşağıdaki görseldeki hata veriyor kontrol eder misin müsait bir vakitte.
Ekli dosyayı görüntüle 159823

Library klasöründe bir çok .dll yok bunları nasıl yapacağız diğerinden kopyaladım ama bu sefer gif.lib yok diyor

Son düzenleme:
Yeni bir hesap açtım, onda da aynı şekilde açık görünüyor ama kullanamıyorsun. İkinci envanter dolunca “envanterde yer yok” diyor.3-4 envanter gm hesapta açık bırakmıştım yeni bir hesap açıp test edebilirsin.
Not alamadım ama gamede char_battle.cpp - char.cpp - char.h - char_manager.h ve char_manager.cpp
Client src 'de UserInterface > PythonCaracterManager.cpp > PythonMiniMap.cpp
diye biliyorum siz yinede değişen dosya tarihlerine bakarak indirin.
Hamle atınca hala can düşüyor bende
Git’i kullanarak projeyi GitHub’dan pull ile çektim sonra tarayıcıdan tarihlere ve açıklamaya bakıyorum güncellenmiş dosyayı bulup eskisi ile direkt yer değiştiriyorum burada mı bir yanlışım var anlamadım tüm dosyaları 3 kez baştan güncelledim ama düzelmedi anlamadım gitti

Bende dosyaları birleştirerek yaptım eksik dosyalar oluyor. GitHub’tan tarayıcıyla indirmeye çalışınca içinde çok fazla dosya varsa indirmiyor, göstermiyor. Garip bir sistem, herkes seviyor ama ben sevmedim. belkide envanterimde bu yüzden hatalı anlamadım gittibende githubdan indirdim client derleme için aynısı bendede hata verdi win32 seçimi yok ayrıca klasörler tar.gz tarzı rar şeklinde değil
Library klasöründe bir çok .dll yok bunları nasıl yapacağız diğerinden kopyaladım ama bu sefer gif.lib yok diyor![]()
Github paylaşılan dosyalarda libary boş sorun bundan kaynaklı diye düşünüyorum kontrol edebilir misin müsait vaktin olduğunda ? @BEST Production
include klasörü içerisinde de veri eksik görünüyor, diğer dosyalar ile karşılaştırıyorum. Diğer dosyalarda 630 mb ancak github üzerinden indirilen dosyalarda, include klasörü 237 mb görünüyor.
include klasörü içerisinde de veri eksik görünüyor, diğer dosyalar ile karşılaştırıyorum. Diğer dosyalarda 630 mb ancak github üzerinden indirilen dosyalarda, include klasörü 237 mb görünüyor.
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Arkadaşlar, sürekli GitHub’dan tüm dosyaları baştan indirmenize gerek yok. En son güncellemeleri zaten DosyaUpload, Dosya.co ve Terabox üzerine yüklemiştim.
Bu paketler, GitHub’daki dosyaların birebir aynı hâllerinin sadece sıkıştırılmış versiyonlarıdır. Yani aralarında içerik farkı yok.
Güncelleme geldiğinde yapmanız gereken tek şey:
GitHub’da değiştiğini gördüğünüz yalnızca ilgili .cpp ve .h dosyalarını indirip, mevcut client source içindeki dosyaların üzerine kopyalamak.
External klasöründe hiçbir değişiklik yapmadığım için oradaki dosyalara dokunmanıza gerek yok; GitHub’dan indirirseniz github'daki hali sıkıştırıldığı için hata yaşamanıza sebep olur.
Her güncellemede tüm projeyi tekrar indirmenize gerek yok — sadece değişen dosyaları güncellemeniz yeterli.
Bu paketler, GitHub’daki dosyaların birebir aynı hâllerinin sadece sıkıştırılmış versiyonlarıdır. Yani aralarında içerik farkı yok.
Güncelleme geldiğinde yapmanız gereken tek şey:
GitHub’da değiştiğini gördüğünüz yalnızca ilgili .cpp ve .h dosyalarını indirip, mevcut client source içindeki dosyaların üzerine kopyalamak.
External klasöründe hiçbir değişiklik yapmadığım için oradaki dosyalara dokunmanıza gerek yok; GitHub’dan indirirseniz github'daki hali sıkıştırıldığı için hata yaşamanıza sebep olur.
Her güncellemede tüm projeyi tekrar indirmenize gerek yok — sadece değişen dosyaları güncellemeniz yeterli.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)