- Konular
- 0
- Online süresi
- 6d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 76
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 9 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 38
- MmoLira
- 1,437
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar kendimi geliştirmek için fırsat buldukça sistem ekleme çıkarma ve sorunları çözmeye çalışıyorum @Best Studio ekledikleri ve bize sunduğu harika bir oyun alt yapısının yanında pek önemli sayılmazlar ama bir kaç değişiklik yaptım ama dosyalar üzerinde ekleme çıkarma düzeltme yapıldığı için sizin sistemlerinizi bozabilir tam halinde ve sorunsuz olduğunda bu sistemler paylaşılabilir.Bu proje için harcadığınız emek ve bu kadar emek harcamışken bırakmamanız ve yardımcı olmaya devam etmeniz takdir edilesi bir davranıştır ve size ne kadar teşekkür edilse azdır. Bende kendimce belki sorunsuz olduğunda paylaşabilir diye bir kaç düzenleme ve sorunları fixlemeye yönelik çalışıyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum çok büyük şeyler değil ama kendimce yaptığım bazı değişlikler, eklemeler ve düzeltmeler sizin yaptıklarınız yanında fazla önemli sayılmazlar ama sorunsuz olduğunda paylaşılabilir.
-Oyun girişi, Karakter Oluşturma ve Karakter Seçme Bölümü Official olarak değiştirildi.
-Ünvan sistemi effectlerinin kayma sorunu düzeltildi.
-Dragon Soul Sistemi Aktif Edildi son sürüme güncelleştirildi.
-Zindan Bilgisi Sistemindeki Zindan Mağazası Aktif edildi.
- Oto av sorununu ortadan kaldırmak maksadıyla mevcut oto av sistemi devre dışı bırakıldı
- Official uyumlu yeni oto av sistemi eklendi Odak mesafe ayarlama gibi tüm özellikleri aktif
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
- Konular
- 0
- Online süresi
- 2h 51m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 105
- DevLira
- 0
Elinde VDI sürümü olan var mı?
- Konular
- 0
- Online süresi
- 10d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 8 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 2,194
- DevLira
- 0
When will there be an update on GitHub?
- Konular
- 1
- Online süresi
- 4d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Gün
- Başarım Puanı
- 81
- MmoLira
- 1,474
- DevLira
- 0
selamın aleyküm arkadaşlar elinde buff sistemi olan varmı varsa dosya paylaşabilirmi uğraştım ama yapamadım bi türlü
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 6, Üye: 1, Misafir: 5)