TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 35 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu proje için harcadığınız emek ve bu kadar emek harcamışken bırakmamanız ve yardımcı olmaya devam etmeniz takdir edilesi bir davranıştır ve size ne kadar teşekkür edilse azdır. Bende kendimce belki sorunsuz olduğunda paylaşabilir diye bir kaç düzenleme ve sorunları fixlemeye yönelik çalışıyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum çok büyük şeyler değil ama kendimce yaptığım bazı değişlikler, eklemeler ve düzeltmeler sizin yaptıklarınız yanında fazla önemli sayılmazlar ama sorunsuz olduğunda paylaşılabilir.
-Oyun girişi, Karakter Oluşturma ve Karakter Seçme Bölümü Official olarak değiştirildi.
-Ünvan sistemi effectlerinin kayma sorunu düzeltildi.
-Dragon Soul Sistemi Aktif Edildi son sürüme güncelleştirildi.
-Zindan Bilgisi Sistemindeki Zindan Mağazası Aktif edildi.
Merhabalar kendimi geliştirmek için fırsat buldukça sistem ekleme çıkarma ve sorunları çözmeye çalışıyorum @Best Studio ekledikleri ve bize sunduğu harika bir oyun alt yapısının yanında pek önemli sayılmazlar ama bir kaç değişiklik yaptım ama dosyalar üzerinde ekleme çıkarma düzeltme yapıldığı için sizin sistemlerinizi bozabilir tam halinde ve sorunsuz olduğunda bu sistemler paylaşılabilir.
- Oto av sorununu ortadan kaldırmak maksadıyla mevcut oto av sistemi devre dışı bırakıldı
- Official uyumlu yeni oto av sistemi eklendi Odak mesafe ayarlama gibi tüm özellikleri aktif

Ekli dosyalar

• 0425_234717.png
    0425_234717.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 0
  • 0425_214139.png
    0425_214139.png
    1.8 MB · Görüntüleme: 0
  • 0425_213922.png
    0425_213922.png
    1.7 MB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Elinde VDI sürümü olan var mı?

When will there be an update on GitHub?

selamın aleyküm arkadaşlar elinde buff sistemi olan varmı varsa dosya paylaşabilirmi uğraştım ama yapamadım bi türlü

ss.png

Merhaba clientte her pencereye tıkladıgımda şöyle bir yeşil mavi kırmızı gibi renkli alanlar beliriyor nasıl düzeltebilirim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 6, Üye: 1, Misafir: 5)

Geri