HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben bunu sunucuma kurdum ama arkadaşlar oyuna gireriken karekter seçme ekranında entere basınca ch seçme ekranı a geri atiyor yardımcı olabilecek varmı, bu arada BestStudio ellerine sağlık
Nesne market depo açılmıyor, tıkladığında geri atıyor.Gardaşım bugün biraz daha detaylı inceleme fırsatım oldu şuan yaşadığım sorunlar aşağıdaki gibidir.
Otomatik AV + Oto Login aktif iken char oyundan düştüğünde tekrar login olduğunda binek üstünde başlamıyor.
Oyuna Giriş yaptığında bazen kostüm varken silah görünmüyor bazen görünüyor gibi sorunlar mevcut.
Pazar alanında sadece normal pazar kuruluyor onunda item gerekiyor kodu /i 50200 1 bunun dışında çevrimdışı pazar kurulmuyor.
Şaman Buff çalışmıyor tepki yok.
Işınlanma yüzüğü çalışmıyor. birden fazla var arasında 1 tanesi çalışıyor onda da kordinatlarda sorun var revize edilmesi gerekli.
Zindan Mağazası çalışmıyor mevcut değil uyarısı veriyor
Görev panelinden bos kestiğinde saymıyor.
At madalyonu ve yemi üst üste binmiyor yani stacklenmiyor ve seviye atlamıyor
Azakudar Zindanı ışınlanma sorunu mevcutr, zindana ışınlan dediğinde büyülü orman girişine atıyor kordinatların revize edilmesi gerekli.
Kıvırık Anahtar bileti ve buna benzer bir kaç tane daha bilet silah kılıç özellikleri ile görünüyor.
Biyologa ışınlan dediğin zaman köye ışınlanıyor köyden de biyoloğa gititğin zaman eşya paneli açılıyor pencereye koyduğun zaman eşyayı almıyor. Biyolog ışınlanma kordinatı revize edilmesi gerekli. Item verilmiyor.
@Best Studio
Ekli dosyayı görüntüle 165381
Ekli dosyayı görüntüle 165380
Ekli dosyayı görüntüle 165379
Ekli dosyayı görüntüle 165370
Oto av tren sorunu mevcut.
Oto sil sat sorun mevcut.
Global Rank stabil çalışmıyor, beliri bir süre sonra suspend oluyor.
@Best Studio gardaşım en son konuda benim tespit ettiklerim.
Pazar kuramama sorunu
Sistem seçeneklerinde donma takılma sorunları
Zindanların bazılarında game.core hatası ve + basma sorunu
Depo sorunu (artık tüm köylerde ve zindanlarda depo açılabilir hale geldi)
Otomatik Av farm yaparken bir süre sonra durması
Tüm binek ve stanting mount sistemin sağ+sol rotasyon hataları
Sonradan eklenilen itemlerle eski itemlerin çakışması vb gibi sorunların tamamı fixlendi
Not ettiklerim bunlardı düzeltilmesi gereken sorunlar varsa belirtin
Ekli dosyalar
I'll try adding ArabicPlease try adding the basics of the Arabic ( ae ) language to the version.
Just change the directional controls. But leave the locale_game.txt and locale_interface.txt files to us, please.
2-3 güne hazır olur belki daha erkenv5 ne zaman gelir sabırsızlıkla bekliyoruz
Eyvallah client syser vede core syserlerine bakBen bunu sunucuma kurdum ama arkadaşlar oyuna gireriken karekter seçme ekranında entere basınca ch seçme ekranı a geri atiyor yardımcı olabilecek varmı, bu arada BestStudio ellerine sağlık
Sorun sadece bunlar mı gardaşım başka yok mu bunların çoğunu halletimNesne market depo açılmıyor, tıkladığında geri atıyor.
Oto av tren sorunu mevcut.
Oto sil sat sorun mevcut.
Global Rank stabil çalışmıyor, beliri bir süre sonra suspend oluyor.
@Best Studio gardaşım en son konuda benim tespit ettiklerim.
Bakacam ona kardeşim@Best Studio wiki de sorunluydu yalnış hatırlamıyorsam yakup kardeşim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)