HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Reel hayatındaki yoğunluğundan dolayı eksikler ve hatalar olabileceğini zaten söyledi böyle yapmak yerine hataları bulup konuya yazıp çözüm üretmek en iyi sonuç olacaktır.Ekledim diyip paylaşamamak nasıl birşey neyse teşekkürler
Son düzenleme:
evet bir çok şey eksik .Bazı sistemleri ekleyemediğini hatta eksik olabileceğini söyledi zaten konuda reel hayatında iş yoğunluğu fazla varsa bir hata yazabilirsin buraya
konu altında adamı azarlar gibi konuşanlar şakamı la
adam onca işin gücün arasında güncelleme vermiş bunlarda laf yapıyor yok o eksik bu eksik diyor
dayıcım filesi kur eksik ise bul eksikleri bir zahmet tamamla valla komik adamlarsınız 
adam onca işin gücün arasında güncelleme vermiş bunlarda laf yapıyor yok o eksik bu eksik diyor
dayıcım filesi kur eksik ise bul eksikleri bir zahmet tamamla valla komik adamlarsınız 
Hocam level sistemini ekleyip paylaşım yapmıştı o yüzden söylüyorum olmayan birşeyi istemedim tekrar söylüyorum eline koluna sağlıkBazı sistemleri ekleyemediğini hatta eksik olabileceğini söyledi zaten konuda reel hayatında iş yoğunluğu fazla varsa bir hata yazabilirsin buraya
dosyaları eksik olanları nasıl tamamlayalım kankam ? tamam doğru söylüyorsunda ?konu altında adamı azarlar gibi konuşanlar şakamı laadam onca işin gücün arasında güncelleme vermiş bunlarda laf yapıyor yok o eksik bu eksik diyor
![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)