HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1 haftaya anca gelir gibiÖzellik veriyor mu onu bilmek lazım ona göre düzenleme yapacağım da artık güncelleme gelmesi lazım ya![]()
Ya şu premium mu çözen yok mu acaba sayın best hocam da açıklamazmı acaba ne işe yarıyor
Premium sistemini kaynak kollarında açarak kod bloklarına bakarak ne işe yaradığını anlayabilirsiniz. Yakup zaten her çalışmasını defineli şekilde düzenli ekliyor. Eğer ben kodlardan anlamıyorum derseniz makro tanımlı kod bloklarını tek tek chatgpt gibi yapay zekaya verdiğinizde size ne işe yaradığını anlatıyor.Ya şu premium mu çözen yok mu acaba sayın best hocam da açıklamazmı acaba ne işe yarıyor
Teşekkürler.Premium sistemini kaynak kollarında açarak kod bloklarına bakarak ne işe yaradığını anlayabilirsiniz. Yakup zaten her çalışmasını defineli şekilde düzenli ekliyor. Eğer ben kodlardan anlamıyorum derseniz makro tanımlı kod bloklarını tek tek chatgpt gibi yapay zekaya verdiğinizde size ne işe yaradığını anlatıyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)