HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eline emeğine sağlık hocam. Severek takip ediyorum ...
bu kalan yerlere yetki verilmiyor sanırım. nekadar yetki versemde kaldırılıyor.
Ekli dosyalar
anydesk gönderir misinİp değişikliği yapıp ifconfigden kontrol etmeme rağmen değiştirdiğim ip ile navi putty gibi yerlerde bağlantı sorunu yaşıyorum acaba bunu nasıl çözebilirim
Yarın halledebilir miyiz çünkü pc de değilim ve en son ip değişim konusu beni epey yormuştu.anydesk gönderir misin
malesef hocam ilgili orjinal satır böyle. gemini ve claude aynı çözümü önerdi. ikisi de çözemedi
kodun orjinalinde yorum satırı var # curGauge değerini integer'a çevir (TypeError önleme)
fakat yine de TypeError alıyorum. çeşitli çözümler denesemde hata mesajı hep aynı
[CODE title="fonksiyon"] for i in xrange(self.LEN_STATPOINT):
# curGauge değerini integer'a çevir (TypeError önleme)
gaugeValue = self.curGauge
if gaugeValue is None:
gaugeValue = 0
else:
try:
gaugeValue = int(float(gaugeValue))
except:
gaugeValue = 0
self.GaugeList.SetPercentage(gaugeValue, 1.0)[/CODE]
Bunu indir root 'un içine at
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Az biraz kod bilgin varsa yapabilirsin yanlız sadece level değil item senkronizasyonuda yapmak gerekir örnek 35 seviye bota 120 itemleri giydirir boşuna uğraşma zaten gelecek güncelleme ile beraber botlar .json dosyasından ayarlanacak istediğin level bineği saçı kostümü seviyeyi kendin .json dosyasından ayarlıyabileceksin.teşeşkkür ederim öncelikle peki hocam random ayarlama gibi bir şansımız oluyormu yani örnek veriyorum bi 105 lw bi 50 lw bi 34 lw gibi
Eyvallah sağolasın o yetki verilmeyen alanlar lonca deposu felan resmi lonca sistemine benzer birşey yapmıştım ama tam bitiremedim gelecek güncellemeyle tam entegrasyon sağlanacak.Eline emeğine sağlık hocam. Severek takip ediyorum ...
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)