Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 36 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Eline emeğine sağlık hocam. Severek takip ediyorum ...

bu kalan yerlere yetki verilmiyor sanırım. nekadar yetki versemde kaldırılıyor.

Ekli dosyalar

• görsel_2025-12-14_012853288.png
    görsel_2025-12-14_012853288.png
    108 KB · Görüntüleme: 0
malesef hocam ilgili orjinal satır böyle. gemini ve claude aynı çözümü önerdi. ikisi de çözemedi

kodun orjinalinde yorum satırı var # curGauge değerini integer'a çevir (TypeError önleme)

fakat yine de TypeError alıyorum. çeşitli çözümler denesemde hata mesajı hep aynı

[CODE title="fonksiyon"] for i in xrange(self.LEN_STATPOINT):
# curGauge değerini integer'a çevir (TypeError önleme)
gaugeValue = self.curGauge
if gaugeValue is None:
gaugeValue = 0
else:
try:
gaugeValue = int(float(gaugeValue))
except:
gaugeValue = 0
self.GaugeList.SetPercentage(gaugeValue, 1.0)[/CODE]

Bunu indir root 'un içine at

teşeşkkür ederim öncelikle peki hocam random ayarlama gibi bir şansımız oluyormu yani örnek veriyorum bi 105 lw bi 50 lw bi 34 lw gibi
Az biraz kod bilgin varsa yapabilirsin yanlız sadece level değil item senkronizasyonuda yapmak gerekir örnek 35 seviye bota 120 itemleri giydirir boşuna uğraşma zaten gelecek güncelleme ile beraber botlar .json dosyasından ayarlanacak istediğin level bineği saçı kostümü seviyeyi kendin .json dosyasından ayarlıyabileceksin.

Eline emeğine sağlık hocam. Severek takip ediyorum ...

bu kalan yerlere yetki verilmiyor sanırım. nekadar yetki versemde kaldırılıyor.
Eyvallah sağolasın o yetki verilmeyen alanlar lonca deposu felan resmi lonca sistemine benzer birşey yapmıştım ama tam bitiremedim gelecek güncellemeyle tam entegrasyon sağlanacak.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri