Beastie Bay İncelemesi: Sevimli Bir Hayatta Kalma ve Üs Kurma Macerası
Beastie Bay, gizemli bir adaya vuran ve burada hayatta kalmak için bir şehir inşa etmesi, canavarlarla savaşması ve nadir yaratıkları evcilleştirmesi gereken bizleri konu alan, sevimli bir koloni simülatörü RPG'sidir.
Vahşi doğayı keşfederken, yakaladığımız yaratıkları savaşlarda kullanır ve adayı yavaş yavaş işleyen bir yerleşime dönüştürürüz. Çiftliklerden otellere kadar, inşa ettiğimiz her tesis bizi burayı kişisel cennetimize dönüştürmeye bir adım daha yaklaştırır; tıpkı çoğu Kairosoft oyununda olduğu gibi.
Sıra tabanlı savaş sistemi basit ama tatmin edicidir. Tüm evcil hayvanların, avantajımıza kullanmamız gereken farklı element uyumları vardır ve birimlerimizi ön ve arka sıralara stratejik olarak yerleştirmemiz gerekir.
Ancak savaş diyalogları ve saldırı animasyonları, özellikle zindanlarda veya tekrarlanan dövüşlerde ağır ve hantal hissettirebilir. Bu durum, zaman zaman neredeyse uyku getirici bir yavaş tempoya yol açar.
Bununla birlikte, oyunun inşa etme yönü şehir kurma hayranlarına hitap edecek olsa da, ben kişisel olarak en çok dövüş kısmını ilgi çekici buldum. Sonuç olarak, keşfedilecek çok sayıda gizli sistem ve tüm bu unsurları bir arada tutan sürekli bir ilerleme hissi mevcut.
Tek olumsuz yanı, tüm oynanış özelliklerinin gerektiği gibi açıklanmamış olmasıdır.
Beastie Bay DX, Android'de 7,49 $ ve iOS'ta 5,99 $ fiyatla sunulan premium bir oyundur, ancak aynı zamanda Google Play Pass üzerinden de oynanabilir. Buna ek olarak, her iki platformda da reklamlı ve uygulama içi satın alma (iAP) içeren ayrı bir ücretsiz sürümü mevcuttur.
Eğer Kairosoft'un diğer oyunlarından keyif alıyorsanız veya yaratık toplama ve üs kurma karışımını seviyorsanız, bu oyuna bir göz atmaya değer. Oyun, tempoyu dert etmediğiniz sürece sizi bağlayacak kadar derinliğe sahip rahatlatıcı küçük bir simülasyon deneyimi sunuyor.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Paylaşım için teşekkürler.
eline sağlık paylaşım için teşekkürler.
Paylaşım için teşekkürler