Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı bağırmağa item yansıtamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MAyestrOO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 282

MAyestrOO

Level 2
Üye
Konular
15
Online süresi
3d 22h
Reaksiyon Skoru
25
Altın Konu
0
TM Yaşı
1 Yıl 1 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
38
MmoLira
1,170
DevLira
15
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamlar arkadaslar bagırmağa item yansıtamıyorum ne client src nede game.py fonksiyonlar yok birisi benimle paylasabilirmi :) teşekkürler simdiden

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Selamlar arkadaslar bagırmağa item yansıtamıyorum ne client src nede game.py fonksiyonlar yok birisi benimle paylasabilirmi :) teşekkürler simdiden
Son zamanlarda çıkan bazı sorunlar nedeniyle bende aktif oyunumdan kaldırmak zorunda kaldım yansıtılan itemin içine birşey gömüp iteme tıklandığı zaman system32 den dosya siliyor PC resetleniyor ve bilgisiyara şifre konuluyor o yüzden kapatmak zorunda kaldım bence şeninde böle kalsın 😂
Hiç sorma hayatımda yeni gördüm suan aktif oyunum var birisi aşşadan herhangi bir item yansıtmıştı tıklayan herkesin PCsi resetlenip üstelik bilgisiyara şifre koymuşlar yanımdaki yönetici arkadaşlar dahil böle sorun yaşadım önlemi nasıl alınır bilmiyorum fixi varmıdır yokmudur emin değilim direk bagırmadan İtem yansıtmayı engellemek ile çözüm bulabildim
Aklıma link sistemi geliyor. Yazının rengini aynı yapıp herhangi bir item ismi girerek yönlendirme link açılabilir. Sadece tahmin ettim.
Onu nasıl yapıyorlar ?
Hiç sorma hayatımda yeni gördüm suan aktif oyunum var birisi aşşadan herhangi bir item yansıtmıştı tıklayan herkesin PCsi resetlenip üstelik bilgisiyara şifre koymuşlar yanımdaki yönetici arkadaşlar dahil böle sorun yaşadım önlemi nasıl alınır bilmiyorum fixi varmıdır yokmudur emin değilim direk bagırmadan İtem yansıtmayı engellemek ile çözüm bulabildim

Aklıma link sistemi geliyor. Yazının rengini aynı yapıp herhangi bir item ismi girerek yönlendirme link açılabilir. Sadece tahmin ettim.

Tahminlerin doğru ama item olarak yansıtmıştı böyle herhangi bir link vs bir şey yoktu

selamlar beyler nromal pm olarak yansıtabiliyorum ama chate yansımıyor bunu cok fazla yerden mi eklemem lazım files cok eski

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri