- Konular
- 15
- Online süresi
- 3d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 1 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 38
- MmoLira
- 1,170
- DevLira
- 15
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamlar arkadaslar bagırmağa item yansıtamıyorum ne client src nede game.py fonksiyonlar yok birisi benimle paylasabilirmi
teşekkürler simdiden
teşekkürler simdidenEn Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Arşivme bakayım varsa atarım
İyi bak kral orda biyerdedirSelamlar arkadaslar bagırmağa item yansıtamıyorum ne client src nede game.py fonksiyonlar yok birisi benimle paylasabilirmiteşekkürler simdiden
Son zamanlarda çıkan bazı sorunlar nedeniyle bende aktif oyunumdan kaldırmak zorunda kaldım yansıtılan itemin içine birşey gömüp iteme tıklandığı zaman system32 den dosya siliyor PC resetleniyor ve bilgisiyara şifre konuluyor o yüzden kapatmak zorunda kaldım bence şeninde böle kalsınSelamlar arkadaslar bagırmağa item yansıtamıyorum ne client src nede game.py fonksiyonlar yok birisi benimle paylasabilirmiteşekkürler simdiden
Aklıma link sistemi geliyor. Yazının rengini aynı yapıp herhangi bir item ismi girerek yönlendirme link açılabilir. Sadece tahmin ettim.Hiç sorma hayatımda yeni gördüm suan aktif oyunum var birisi aşşadan herhangi bir item yansıtmıştı tıklayan herkesin PCsi resetlenip üstelik bilgisiyara şifre koymuşlar yanımdaki yönetici arkadaşlar dahil böle sorun yaşadım önlemi nasıl alınır bilmiyorum fixi varmıdır yokmudur emin değilim direk bagırmadan İtem yansıtmayı engellemek ile çözüm bulabildim
Tahminlerin doğru ama item olarak yansıtmıştı böyle herhangi bir link vs bir şey yoktuAklıma link sistemi geliyor. Yazının rengini aynı yapıp herhangi bir item ismi girerek yönlendirme link açılabilir. Sadece tahmin ettim.