kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Client'te Ses Yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rido1997
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 156

rido1997

Level 3
TM Üye
Konular
31
Çözüm
4
Online süresi
22d 1h
Reaksiyon Skoru
102
Altın Konu
0
Başarım Puanı
129
MmoLira
3,068
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar
Bu files'i kullanmaya başladım fakat client'te hiçbir ses yok, ne köy müzikleri ne de efekt sesleri, tamamen sessiz bir client. Bu sorunu nasıl giderebilirim ? client ve game source'leri var, neler yapmam gerekiyor ? birisi yönlendirebilirse çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

merhaba, client source > eterpack içerisinde pack uzatınlarında BGM olarak mı yoksa SOUND olarak mı tanımlı seslerin bulunduğu pack dosyası onu incele. Sonrasında, tanımlı olan isimde dosyanın pack klasöründe olduğuna emin ol.

merhaba, client source > eterpack içerisinde pack uzatınlarında BGM olarak mı yoksa SOUND olarak mı tanımlı seslerin bulunduğu pack dosyası onu incele. Sonrasında, tanımlı olan isimde dosyanın pack klasöründe olduğuna emin ol.
Çok teşekkürler, ilgili klasördeki dosyaları inceledim fakat içinde ne bgm ne de sound olarak hiçbir şey göremiyorum, tam olarak hangi dosyalarda, hangi kodları aratmam lazım acaba ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri