romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışıyor C++ Metin2 (DX9) - Mini Source (Design)

3.67 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ÇOK YANILIYORSUN BİZİM ALAN :D PRESENTLER SATILIYOR SONRA PNT LER SATILIYOR HAZIR PRESENTLER TAMAMEN FOTOGRAFCININ KENDİ ÜRETİMİDİR :D BEYİNDEN BAHSEDİYORSUN YA O EN ÇOK SANA LAZIM BEN 15 SENEDİR :D DAHA GERÇEKÇİ BİR ALANDA KENDİMİ GELİŞTİYİRORUM VE KOÇLUK YAPIYORUM :D ERKEKLERE BİRE BİR SAHA EĞİTİMİ VERİYORUM :D REDPİL PİCK UP ARTİS GİBİ DAHA SENİN KONUŞMA DİLİN TAMAMEN FAUL ULTIMATOM DİLİ İLE KONUŞUYORSUN SONRA DIYORSUN :D PROJEME LAF ETTİN PROJENE LAF ETMEDİM BAŞKA ADAM YAZMIŞ NASIL KULLANILIYOR DİYE TEMELİ YOK HANİ YENİ ÖĞRENENLERE YOL GÖSTERİRSİN Kİ YOL KISALSIN BİZ KADIN ERKEK İLİŞKİSİNDE KOÇLUK YAPMADĞİMİZ ZMN :D ÖRNEK ADAM SENELERCE FARKINA VARAMAYACAĞI HATALARI YAPIP HAYATI KAOS OLUYOR :D AMA YOLU BİLEN İLE GİTTİN Mİ YOL KISALIYOR :D BUNLAR ÖRNEK TANIMADIĞIN HAYATA BAŞLIK ATMA SANA PROJENDE BAŞARILAR DAHA KONUŞMAYA GEREK YOK BEYİN LAFINI KULLANMAK BİLE :D SHUT İNSANLARIN ORTAK DİLİDİR :D
helal gökhan bey birsey düsündü ve yazdı sayın gökhan bey çok düsünmeseydiniz 🧠 bunu çok yora bilirdiniz :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

helal gökhan bey birsey düsündü ve yazdı sayın gökhan bey çok düsünmeseydiniz bunu çok yora bilirdiniz :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ezgi bey okuduğunu anlamadığınız için çok kullandığınızı sanmıyorum 🧠 :Dsana küçük oyun hayatında başarılar ben pek oyun oynıyan adam değilim

ezgi bey okuduğunu anlamadığınız için çok kullandığınızı sanmıyorum 🧠 :Dsana küçük oyun hayatında başarılar ben pek oyun oynıyan adam değilim
sayın gökhan bey size benden bir video bu video da gecen karakterin adı : romaldo1727 çünkü simdiye kadar anlamayıp kendini acıklamaya çalısan kisi

sayın gökhan bey söylemeyi unuttum discord hesabınıza giriş yapıp da arkadaşlıktan çıkartıp da mesaj ları silip de bu kadar kormanıza gerek yoktu :D :D :D :D :D :D :D
Capture.PNG

evet gökhan bey beyninin %100 de yüzünü kullanıp matrix oldu gökhan beyi tebrik ediyoruz arkadaşlar :D
resim_2025-09-23_160508763.png

helal gökhan bey birsey düsündü ve yazdı sayın gökhan bey çok düsünmeseydiniz 🧠 bunu çok yora bilirdiniz :rockon:

sayın gökhan bey söylemeyi unuttum discord hesabınıza giriş yapıp da arkadaşlıktan çıkartıp da mesaj ları silip de bu kadar kormanıza gerek yoktu :D :D :D :D :D :D :D
Ekli dosyayı görüntüle 154058
evet gökhan bey beyninin %100 de yüzünü kullanıp matrix oldu gökhan beyi tebrik ediyoruz arkadaşlar :D
Ekli dosyayı görüntüle 154059
cahilliğin böylesi :) kendin,i kanıtlama şekline bak sen şu forumda anket yap snn yaptogını anlayıp yapacak 100 de 10 ınsan 90 i yapamaz :D aptallığın cahiillliğin böylesi :D yol kısalmak için mi vardır uzatmak için mi :) ? snn olay tmamaen şu (ben buraya nasıl çıktım niçin çıktım bunu izaha gerek yok yürüdüm çıktım ? ciddi cahilsin bir alanda iyi olmak demek gelişmiş bir insan olmak demek değildir başından beri anlamadın olay bu :D hala anlamıyorusn cahil evladım sen bu kafa ile erkeksen duygusal güçü zayıf toplum mühendisliği ile yönetilen bir cahil olursun birde kendini kanıtlıyor şmdi dc paylaşmış ben önmli insanım vs cnaım ben instagramda 150k yim neredeyse tüm fenomenleri ceken adam benm youtubde ciddi seviyedeyim kendimi kanıtlama ihtiyacım yok :D sna aynı seylerı tekrar tekrar yazıyorum algılayacak zeka yok :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri